GECAD ePayment lanseaza proiectul CeCumperiAzi.ro

GECAD ePayment, integrator de soluţii pentru comerţ electronic, anunţă astăzi lansarea campaniei CeCumperiAzi.ro, un proiect inedit ce include realizarea unei emisiuni educative şi informative despre comerţul electronic în România.

Despre şi cu magazine virtuale, emisiunea CeCumperiAzi.ro conţine o secţiune cu sfaturi şi informaţii despre comerţul electronic: cum se face o comandă pe Internet, prin ce modalităţi se face plata, detalii despre cardurile acceptate online, despre securitatea tranzacţiilor efectuate pe Internet cât şi o secţiune informativă în care este promovat un magazin virtual înrolat în sistemul ePayment.

“Am iniţiat acest proiect deoarece am sesizat necesitatea intensificării campaniilor informative pe tema comerţului electronic. Încurajator este faptul că premisele pentru dezvoltarea acestui tip de comerţ există: un grad de acces la internet în continuă creştere, sporirea numărului de carduri activate pentru plata online, utilizarea sistemului de securitate 3D Secure. Ceea ce lipseşte este o mai bună informare a populaţiei în acest sens.” declară Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

„De asemenea, companiile trebuie încurajate să includă în strategia de afaceri acestă modalitate de a îşi promova şi vinde produsele. Abordând aceste două aspecte importante, suntem siguri ca emisiunea se va dovedi un succes şi un început de drum. Clienţii noştri au răspuns deosebit de pozitiv la iniţiativa GECAD ePayment, oferindu-şi întregul sprijin pentru realizarea emisiunii”, a continuat Carmen Sebe.

Cecumperiazi.ro va fi difuzată zilnic pe postul Realitatea TV începând de luni 17 aprilie. Programul de difuzare, detalii şi sfaturi referitoare la comerţul electronic se găsesc pe site-ul emisiunii, http://www.cecumperiazi.ro.