Gătitul, înlocuit de comenzile de mâncare tradițională. Un meniu de Paște ajunge și la 500 de lei

mai 4, 2024

Pentru cei care nu au avut timp să pregătească mâncare pentru zilele de Paște, restaurantele, firmele de catering și producătorii locali au fost soluția.

De la platouri reci, la friptură și sarmale, toate au fost pregătite în aceste zile pentru a fi cât mai proaspete și bune la masa de sărbătoare. Astăzi este vârful livrărilor, dar și multă forfotă în bucătării.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro