Garanti Bank acorda credite pentru IMM prin programul Mihail Kogalniceanu

Garanti Bank acorda credite pentru interprinderile mici si mijlocii in cadrul programului „Mihail Kogalniceanu”, cu scopul de a sustine nevoile de finantare pe termen scurt ale acestora.
Clientii interesati sa acceseze credite prin programul „Mihail Kogalniceanu” vor beneficia de o dobanda calculata pe baza indicelui Robor la sase luni, plus o marja de 5%, din cuantumul careia vor achita bancii un procent de 30%, restul de 70% fiind subventionat de catre stat, in limita a 6,5% pe an din soldul creditului utilizat.

La acordarea acestui tip de credit, Garanti Bank percepe un comision de 0,5% din valoarea creditului acordat, platibil o singura data, si un comision de administrare lunar de 0,1% calculat la valoarea soldului creditului utilizat.
„Consideram ca lansarea acestui program vine in sprijinul multor intreprinderi mici si mijlocii care vor putea obtine finantare la dobanzi foarte atractive. Garanti Bank a sustinut acest segment de clienti in permanenta prin oferte flexibile ce au tinut cont de specificul activitatii, si ne bucuram ca de acum putem adauga acestor avantaje si dobanda subventionata la creditele acordate prin programul Mihail Kogalniceanu”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de Garanti Bank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).
Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate.
Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 200.000.
Banca detine o retea de 77 de agentii, 180 de bancomate si peste 7.500 de terminale POS. 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro