Ganesha Caffe Victoriei: Narghilea și Lounge Bar in Centrul Vechi

decembrie 5, 2018

Povestea cafenelei Ganesha continuă și se extinde până în Centrul Vechi pentru a fi și mai aproape de cei care îndrăgesc acest concept de narghilea și lounge bar Oriental.

Noua locație adoptă aceeași structură de cafenea, preluată din panteonul hindus. Ca de obicei, clienții vor fi încantați de o cromatică aparte, colorată și special aranjată, toate acestea pentru a crea o experiență cât mai intimă de socializare, în inima capitalei.

Noua cafenea Ganesha Calea Victoriei, cu toate că este un local nou, îmbrățișează o experiență de peste 5 ani în domeniul lounge-urilor de lux din captială.

Un local cu narghilea se găsește ușor, dar un lounge de lux cu narghilea de calitate este mai greu de găsit. Pentru a ușura căutarea unui astfel de lounge cu o narghilea veridică, conceptul Ganesha se extinde și pe Calea Victoriei, mai mulți consumatori de esențe orientale se pot relaxa într-o atmosferă mistică specifică.

În trecut, cei care făceau narghileaua erau considerați adevărați maeștri, pentru Ganesha această istorie este păstrată și perpetuată și de noul local Ganesha Caffe Victoriei. Acest lucru este un concept din familia Ganesha dedicat pentru toți prietenii care vin în vizită să savureze un ceai rooibos, alături de o narghilea cu o shisha care să poarte discuțiile într-o atmosferă de nori aromați.

Meniul Ganesha Caffe Victoriei cuprinde: băuturi calde, care să încingă atmosfera, precum ceaiuri, cafele orientale, tărie; băuturi reci, precum limonadă, bere, cidru, cocktailuri, fresh-uri, milkshake-uri etc. Toate acestea pot fi personalizate după preferințele clienților, spre exemplu, la cerere, se poate aduce lapte pentru ceai sau o micuță gustare dulce.

Atracția principală este celebra narghilea din Bucuresti care deja are un renume pentru cunoscătorii locației de pe Barbu Văcărescu. Ganesha Caffe Victoriei adoptă aceeași abordare, în ceea ce privește preapararea narghilelei. Aromele sunt de origine arăbească, tocmai pentru a întări experiența orientală.

Calea Victoriei, din punct de vedere istoric, este una dintre cele mai vechi artere din București, care, odată, asigura drumul dintre moșia voievodului și palatul domnesc. Astfel, noua arteră a devenit drumul principal, de-a lungul acestuia construindu-se tot felul de reședințe boierești, cafenele pentru crema bucureșteană, magazine cu țesături de lux și, evident, marile instituții ale statului care își aveau locul lor aparte. Calea Victoriei poate fi considerată una dintre primele proiecte de urbanizare a Bucureștiului.

Deci, nu este străin fapul că de secole această parte a capitalei este una dintre cele mai frumoase și mai istorice monumente din București. Iar, la o asemenea poveste, își pot face loc doar cafenele care să susțină și să ducă mai departe minunata istorie care stă în spatele noțiunii de Calea Victoriei. Astfel, se naște al doilea proiect Ganesha, și anume Ganesha Caffe Victoriei.

Ganesha Caffe Victoriei are o istorie individuală, dar demnă de a ocupa un loc aparte în cea mai frumoasă parte a Bucureștiului, Centrul Istoric. Ganesha este un zeu indian care apare iconografic în mai multe ipostaze, dar cea mai freceventă este portretizarea unei entități care dansează, stă, se luptă sau se joacă, dar ciudățenia interesantă și intrigantă, cel puțin pentru europeni, este capul de elefant. Există nenumărate motive pentru care Ganesha are cap de elefant, precum că așa s-ar fi născut sau că zeul Vishnu i-a înlocuit capul ars de zeul Shani cu unul de elefant ș.a.m.d.

Există multe localuri, cel puțin în București, care se încadrează în această nișă de lounge-uri cu narghilea. Ganesha Coffee Shop Victoriei nu este un local oarecare care doar oferă servicii cu specific oriental, este un lounge care oferă povești și experiențe inedite, demne de istoria locală și extra-europeană.

Ganesha Caffe Victoriei se diferențiază de concurență prin basmele pe care clienții le creează odată ce acceptă experiența Ganesha. Meniul asigură discrepanța care propulsează Ganesha Caffe Victoriei peste competitori, deoarece cafeneaua include în meniu ingrediente de sorginte orientală. Noul local se bucură și de o echipă profesionistă și prietenoasă care este gata să se muleze conform preferințelor clienților.

Despre Ganesha Caffe Victoriei:

Ganesha Caffe Victoriei este un nou lounge de lux din capitală specializat pe servicii orientale, precum narghilea, băuturi și arome inedite. Noua locație este: Calea Victoriei, nr. 16-20, Sector 3, București - România.

Contact:

telefon - 0748 336 677

mail - [email protected]

site - http://www.ganeshacaffevictoriei.ro/

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro