Gama SEAT FR patrunde in forta

Alto Syncro – distribuitor SEAT Bucuresti prezinta in premiera gama SEAT FR in cadrul evenimentului SEAT Mania, eveniment ce va avea loc la showroom-ul Alto Syncro din Pantelimon, in perioada 8-10 septembrie 2006.

Evenimentul va oferi vizitatorilor oportunitatea de a testa si de a aprecia la adevarata valoare noua putere SEAT. Gama SEAT FR incorporeaza motorizari impresionante si inovatii care garanteaza o experienta de condus unica.

In cele trei zile de eveniment, vizitatorii vor putea lua parte la sesiuni de Test Drive cu modelele din noua gama SEAT FR, dar si cu oricare dintre modelele SEAT consacrate: Ibiza, Leon, Altea, Cordoba sau Toledo.

In cadrul SEAT Mania, participantii sunt invitati alaturi de prieteni si familie la petrecere si barbeque in stil SEAT, precum si la o tombola cu premii speciale. Micii impatimiti de viteza sunt asteptati pe pista de mini-karting deschisa sambata si duminica la SEAT Mania intre orele 10.00–12.00.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, clientii Alto Syncro vor beneficia de oferte exceptionale de service, iar cei care doresc sa achizitioneze un autoturism SEAT, se vor bucura de conditii avantajoase de finantare (prin Porsche Leasing si Porsche Bank), de informatii detaliate si consiliere de specialitate.