Gali Prod Proiect Mall Shopping City Targu Jiu

Locuitorii din Targu Jiu se vor bucura pana la finele anului de un nou centru comercial, la un inalt nivel european, cu zeci de magazine, restaurante si cinematograf. Este vorba de Mall Shopping City Targu Jiu, un centru comercial care se va intinde pe nu mai putin de 4 hectare (langa Kaufland).

Gali Prod, societate de constructii si amenajari interioare, cu un portofoliu impresionant de lucrari in categoria Mall-urilor din intreaga tara va participa la lucrari alaturi de Avatti Industries SRL.

Infiintata inca din anul 1995, Gali Prod a reusit sa se impuna rapid pe piata de profil din Romania datorita profesionalismul si managementului calitatii implementat in fiecare proiect la care si-a adus aportul.

Avand la baza o echipa formata exclusiv din persoanal calificat, cu arhitecti si designeri de renume, Gali Prod este specializata in domensiul constructiilor civile si industriale de mare anvergura.

Gali Prod partener in constructia Mall Shopping City Targu Jiu

Anul 2014 este un an dedicat marilor realzari si proiecte comerciale in orasului Targu Jiu. In aceasta toamana, aici se va inaugura Mall Shopping City Targu Jiu, o constructie moderna, unde locuitorii isi vor putea petrece intr-un mod placut timpul liber.

Constructia in sine se ridica la nivelul marilor centre comerciale internationale, iar designul modern, inovator si eleganta vor face diferenta.

Mall Shopping Center Targu Jiu se doreste a fi mai mult decat un simplu centru comercial de mari dimensiuni. Acesta va gazdui zeci de spatii comerciale apartinand marilor branduri internationale de imbracaminte si incaltaminte, precum si spatii special amenajate pentru petrecerea timpului liber.

Mall Shopping Center Targu Jiu va include restaurante cu specific international, unde se vor putea servi preparate delicioase, precum si fast-food-uri.

Mai mult, aici va fi inaugurat si un cinematograf modern, unde vor rula cele mai noi productii cinematografice.

Fiind un proiect atat de important, este de inteles de ce pe lista constructorilor se regaseste compania din judetul Prahova, Gali Prod, alaturi de o alta firma de profil, Avatti Industries SRL.

Proiectul ce apartine unor investitori sud-africani, va putea fi finalizat in aceasta toamna prin concursul companiei Gali Prod, companie cu traditie in construirea si amenajarea marilor centre comerciale din intreaga tara.

In constructia acestui centru comercial, Gali Prod pune la dispozitie nu numai personal cu o vasta experienta in domeniu ci si echipamente/utilaje/materiale de ultima generatie.

Designul interior, finisajele, lucrarile de amenajare vor intra in sarcina companiei din Breaza, iar lucrarile se vor ridica la nivelul tuturor exigentelor in materie de calitate, functionalitate si nu in ultimul rand, stil.

In portofoliul de lucrari efectuate de Gali Prod se regasesc servicii de montaj gresie, faianta, marmura, granit, piatra decorativa, ardezie, tapet, parchet din lemn masiv, parchet melaminat, mocheta si linoleum, montaj rigips, montare izolatii termice, fonice si ignifuge, montare instalatii sanitare, electrice si garduri imprejmuitoare, precum si zugraveli decorative.

Portofoliul impresionant de clienti cu renume, atesta experienta vasta acumulata in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare.

Gratie tuturor acestor atribute, Mall Shopping Targu Jiu se va numara printre cele mai moderne centre comerciale din Romania.

Gali Prod

Adresa: Breaza, Str. Erou Plutonier Radulescu

Tel: 0722 347 886

0728 770 846

0723 843 973

» Preluat de pe LivePr.ro
Gali Prod Proiect Mall Shopping City Targu Jiu