Gala FIGHTMANIA - arte martiale la Constanta

iulie 11, 2012

Fightmania este un brand conceput pentru dezvoltarea si promovarea sportivilor constanteni practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional, cat si de imagine. Este pentru prima data cand o echipa de constanteni organizeaza un astfel de eveniment dedicat luptatorilor profesionisti din judetul Constanta. Gala va prezenta o serie de meciuri din diferite stiluri si regulamente de arte martiale: K-1, Kickboxing Low Kick si Mixed Martial Arts (MMA).
Elementul principal al evenimentului il constituie desfasurarea in premiera la Constanta a Turneului Piramidal K-1 Sharks Fight Championship (SFC), in care vor participa opt dintre cei mai buni sportivi de la categoria seniori, -71 Kg, atat din judet, cat si din tara. Luptatorii se vor bate pentru un premiu in valoare de 1000 RON si sansa de a se lupta pentru centura mondiala SFC, in luna decembrie.
Fightmania prezinta un total de 17 meciuri. Evenimentul va fi deschis cu Fight Card-ul secundar, in care vor fi prezentate de o serie de 4 meciuri la categoria “juniori” (8-17 ani), confruntarile fiind date intre micii campioni nationali la kick-boxing ai Constantei.
Fight Card-ul principal, dedicat categoriei “seniori”, incepand de la 60 pana la +95 Kg, cuprinde cele 7 meciuri din Turneului Piramidal K-1 si o serie de 6 Superfights de Kick-Boxing si MMA. Luptele din Turneul Piramidal K-1 si Superfights se vor desfasura la nivel profesionist, luptatorii neavand echipamente de protectie. Arbitrul la centru pentru meciurile Superfights si Turneu Piramidal va fi “Legionarul” Markos Bela, multiplu campion national si international, recunoscut de fanii K-1 din lumea intreaga.
Evenimentul este sustinut de: Junkers Design, Ara Sound si Zip Escort
In parteneriat cu: Maritimo Shopping Center, Pure Fitness Gym, Budoland Romania, Iowemed Medical Center si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta
Partener media principal: Neptun TV
Parteneri media: Kiss FM, Rock FM
Mai multe detalii pe www.evenimente-constanta.ro
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro