Gabriela Firea, invitație adresată „domnilor” la vot

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, candidată la încă un mandat din partea Partidului Social Democrat, a adresat o invitație inedită bărbaților la votul de duminică. 

IVE Alegeri locale 2020. Urmăriți finala în direct la Europa Liberă

„Mulțumesc tuturor femeilor care au ieșit într-un asemenea procent la vot! Îi aștept și pe domni, fără de care nu suntem complete!", este mesajul transmis de candidata PSD pe pagina de Facebook a partidului. 

Duminică a fost ziua mobilizărilor inedite.

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a invitat la mobilizarea masivă nu doar pentru exercitarea propriului vot, ci a tuturor cunoștințelor, prietenilor, chiar și a celor de pe lista telefonică, pentru că sondajele arată că lupta este foarte strânsă, în special la București, folosind pentru a fi mai convingător o expresie colocvială.

Candidatul independent Nicușor Dan, susținut de PNL și USR PLUS a făcut un apel la căutarea sa cu insistență în buletinul de vot după ce i s-a semnalat că este greu de găsit, după o logică până acum ignorată de staff-ul de campanie și în toate mesajele sale electorale: la rubrica de candidat independent, așadar fără sigla celor două formațiuni politice, ba și cu un prenume în plus care nu a fost popularizat. Cu patru ore înainte de închiderea urnelor a făcut un apel la mobilizare înainte de aglomerația specifică orelor serii. 

 

Sursa: europalibera.org