Gabriela Firea acceptă înfrângerea în alegeri: Nu am ce să-mi reproșez

Gabriela Firea și-a admis înfrângerea în alegerile pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

„Am ținut să am această intervenție ultimă în această poziție. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet și promit să nu dezamăgesc nicioadată. Îmi doresc ca lucrurile din București să mergă mai departe. Ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt aptele, sunt proiectele. Nimeni nu poate demola spitalul Foișor, prima etapa a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne.”, a transmis Gabriela Firea.

Într-un nou mesaj video pe pagina personală de Facebook, Firea a transmis că se află la primărie pentru „a lăsa lucrurile în ordine pentru noua administrație".

„Nu am ce să-mi reproșez, decât poate că am vrut să fac prea multe dintr-odată", a subliniat Gabriela Firea.

Ea a mai arătat că un al doilea mandat de primar ar fi fost foarte dificil pentru ea deoarece nu mai beneficia de sprijin în noul Consiliul General al Municipiului București.

„În Consiliul General, majoritatea va fi asigurată de alianța de dreapta: PNL, USR și PLUS au mai mult de majoritate simplă. (…)Cu toată suferința de moment, e mai bine că se întâmplă așa. Dacă aș fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu aș fi avut susținere în CGMB, proiectele ar fi fost imposibil de realizat", a completat Gabriela Firea.

Ea a arătat că nu a luat o decizie privind viitorul său politic, dar va rămâne alături de bucureșteni. 

Gabriela Firea a obținut un mandat de consilier general, fiind prima pe listă PSD, dar este foarte probabil să renunțe la el pentru a candida în alegerile parlamentare din decembrie.

 

Sursa: europalibera.org