Fundul devenit celebrul pe Instagram!

Cu 1,7 milioane de admiratori pe reteaua de socializare Instagram, posteriorul lui Jen Selter este probabil cel mai faimos din lume. Cu siguranta, tanara va fi recunoscuta mai degraba dupa fund decat dupa culoarea ochilor, a parului sau a formei barbiei.

Posteriorul lui Jen si-a castigat rapid celebritatea, imediat ce tanara din New York a inceput sa puna poze din timpul antrenamentelor sale de fitness. Totul a inceput in 2012, iar acum a reusit sa adune 1,7 milioane de fani, iar fiecare poza se bucura de o audienta extraordinara. Cel putin 80.000 dintre fani apreciaza aparitia pe Instagram a formelor perfecte ale lui Jen. Pana si staruri internationale ca Rihanna apreciaza aparitiile lui Jen.

Tanara spune ca este uimita de popularitatea pe care a obtinut-o. In acelasi timp se declara onorata sa o aiba pe Rihanna printre fanii sai, la randul ei fiind o admiratoare infocata a cantaretei.

Faima a determinat-o pe Jen sa renunte le job-ul pe care-l avea si sa se dedice antrenamentelor si fanilor sai, activitati care au ajuns sa-i aduca un venit considerabil. Acum are contracte cu diferiti producatori si distribuitori de suplimente pentru sportivi si lucreaza la un program propriu de antrenament pe care urmeaza sa-l vanda celor care vor sa-si sculpteze organismele.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro