Fructele sunt mai sanatoase amestecate cu alcool

septembrie 6, 2007

Fructele folosite in prepararea bauturilor alcoolice pot face fructele mai sanatoase conform unui studiu recent, informeaza www.femalefirst.co.uk.
Cercetatorii au descoperit ca alcoolul creste proprietatile antioxidantilor din fructe care ajuta la protectia impotriva bolilor de inima, cancer si artrita. Capacitatea capsunilor de a opri cancerul prin inducerea de molecule numite radicali liberi si-au crescut cu o treime calitatile atunci cand au fost amestecate cu alcool.
Descoperirea a fost realizata in cadrul unui studiu care urmarea modalitati de conservare a fructelor pentru mai mult timp.
In UK oamenii au inceput sa cumpere mai multe fructe de padure datorita proprietatilor benefice. Vanzarile au crescut cu 34% in ultimii doi ani.
Cel mai popular cocktail cu capsuni este Daiquiri care este o mixtura de lime, lichior de capsuni si rom.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro