Freze de zapada calitate si eficienta de la Motosape motocoase


Freze de zapada – caracteristici

Aceste utilaje pot fi actionate de un motor electric sau un motor termic. Oricare dintre aceste doua este la fel de eficient. Acestea sunt la indemana oricui deoarece au dimensiuni reduse, o greutate mica si sunt foarte usor de manevrat. Acestea sunt destinate oricarei persoane care vrea sa isi usureze lupta cu zapada pe timpul iernii, sau cele care detin un coafor, un magazin etc si aleea trebuie curatata de zapada cat mai repede.

In functie de sistemul de expulzare a zapezii, frezele de zapada se impart in doua categorii : cele ce au o treapta sau doua trepte. De asemenea, acestea difera si in functie de sistemul de tractiune si astfel exista:

– Freze de zapada ce sunt actionate cu ajutorul senilelor – acest sistem este destinat suprafetelor mai inclinate si acoperite cu un strat mai gros de gheata.
– Freze de zapada cu roti – acest tip de utilaj este la fel de eficient ca cel cu senile, doar ca nu este la fel de indicat in spatiile mai inclinate
– Freze de zapada ce sunt actionate prin impingere – acestea sunt actionate de catre om, prin impingere. Acestea pot fi dotate cu un motor termic sau electric si sunt ideale pentru persoanele care au de curatat suprafete reduse.

De ce sa achizitionezi astfel de fel de freze de zapada?

Un astfel de utilaj reprezinta o investitie eficienta datorita multiplelor avantaje pe care le poseda. Aceste freze de zapada de pe magazinul online Motosape-motocoase sunt potrivite atat pentru uzul casnic, cat si pentru cei ce au mici firme, sedii comerciale etc. Sunt apreciate in general pentru fiabilitate si pentru performantele dobandite indiferent de conditiile climatice. Actioneaza rapid si te poti strecura chiar si in cele mai inguste locuri sau alei, la temperaturi extrem de scazute. Nu prezinta niciun risc pentru utilizator deoarece ele dispun de un sistem de protectie in cazul unor manevre gresite, acestea incetand activitatea.

Freze de zapada la cele mai bune preturi!

Motosape-motocoase este partenerul dumneavoastra de incredere de la care puteti achizitiona aceste freze de zapada. Calitatea acestora si rezistenta in timp sunt garantate de catre acesti comercianti, care pun la dispozitia clientilor cele mai cunoscute branduri de pe piata internationala. In cazul in care nu sunteti siguri ce fel de utilaj vi se potriveste, nu ezitati si cereti sfatul unui specialist. Asadar, pentru mai multe detalii despre freze de zapada, accesati pagina web www.motosape-motocoase.ro a acestora.


» Preluat de pe LivePr.ro
Freze de zapada calitate si eficienta de la Motosape motocoase