Franciza amanet – o afacere la cheie cu costuri minime

Cu totii stim ca o franciza reprezinta dreptul de a desfasura o afacere sub egida unui brand cunoscut, urmand anumite reguli si beneficiind de tehnologiile si procedurile deja existente si verificate in timp, si totodata obtinand un profit garantat. Acest drept este platit de francizant.

Franciza amanet cashbook este prima franciza romanesca care in ultimii ani a cunoscut o puternica dezvoltare, implicit prin deschiderea continua de noi puncte de lucru in diferite judete din Romania.

Un punct de lucru gestionat eficient ofera sansa de a-ti asigura o profitabilitate rapida a punctului de lucru din retea de cca 8000-10000 de Euro fara riscuri financiare.

Franciza la cheie reprezinta o afacere rentabila pentru cei interesati de un business real si cu minim cheltuieli.

Aceasta afacere la cheie se dovedeste a fi una sigura din mai multe motive:

  1. Fata de oricare alt business, in conditiile respectarii contractului de franciza, profitul este garantat;
  2. Francizantului i se ofera posibilitatea ca dupa un anumit timp, daca acesta considera ca acest tip de afacere nu i se potriveste sau marja de profit este prea mica pentru previziunile sale sau pur si simplu nu mai doreste sa continue colaborarea din careva motive sa intrerupa totul, iar francizorul se va obliga prin contract sa rascumpere valoarea tuturor contractelor active existente;
  3. Francizorul preia toate produsele neridicate de clienti, platind francizatului suma integrala plus comisionul;
  4. Rata de recuperare a investitiei si rata de dublare a capitalului este de departe cea mai ridicata pentru afacerile de orice fel din Romania din acest moment;
  5. Francizatii au un sistem video prin care orice produs poate fi evaluat de specialistii de la CallCenter-ul Nici o casa de amanet nu are un astfel de centru de evaluare garantat pentru produse incepand de la tablouri si terminand cu automobile de lux.

Dupa cele expuse anterior, putem deduce urmatoarele avantajele ale unei afaceri prin franciza amanet CashBook, si anume:

  • ofera cele mai bune sume de imprumut pentru obiectele amanetate;
  • accepta in regim de amanet bunuri care sunt inacceptabile din punctul de vedere al concurentei;
  • practica cel mai mic comision de imprumut pentru alte bunurile mobile si nu percepe dobanda penalizatoare in perioada de gratie a contractului (10 zile) sau alte comisioane mascate;
  • detine un colectiv de evaluatori specializat pentru fiecare categorie de bunuri in parte;
  • utilizeaza tehnologiile si programele cele mai avansate prin care business-ul este controlat in permanenta de la distanta, putand afla in orice moment situatia cash-flow-ului, a sumelor imprumutate, a clientilor sau orice alte detalii, eliminand astfel intr-o proportie covarsitoare posibilitatile de frauda din partea angajatilor sau chiar a clientilor.

Atunci cand decizi sa cumperi o franciza, ai grija mare la concurenta. Chiar si cea mai de succes franciza va deveni nerentabila atunci cand concurenta este prea mare.

Cu o abordare competenta, o afacere în cadrul unui acord de franciza iti va permite sa intri pe piata rapid si fara efort si iti va aduce dividende bune.

Teoretic, franciza la cheie este o afacerea sigura, deoarece cheltuielile de pornire si intretinere sunt printre cele mai mici, nu necesita stoc de marfa iar capitalul de rulaj practic nu are nici un risc, deoarece el este scos din banca numai atunci cind se dau imprumuturi.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Franciza amanet – o afacere la cheie cu costuri minime