Francesca, in topuri cu Justin Timberlake, Pink si Aretha Franklin

aprilie 2, 2013

Tanara cantareata de 18 ani face furori peste hotare! Acum si in Kosovo!

A debutat oficial in muzica cu piesa “Paradise” si se bucura de un succes nesperat. Francesca este cea mai fresh aparitie din industria muzicala si abordeaza dubstep-ul, un stil indraznet combinat cu mai multe genuri muzicale.

Dupa ce a facut senzatie cu single-ul de debut “Paradise”, pe radiourile din Grecia si Macedonia, precum si in cateva cluburi de afara, printre care in Rusia si Italia, Francesca Lucarelli a ajuns in Kosovo. Tanara artista de 18 ani se bucura de mare succes, asa ca acum este ascultata si pe postul Radio Plus Playlist din Kosovo, fiind in top cu piesa “Paradise”, printre artistii cunoscuti, precum Justin Timberlake, Pink, Mariah Carey, Aretha Franklin, Antonia, Morandi, Akon si multi altii.

La doar doua luni de la debutul oficial in muzica cu piesa “Paradise”, Francesca i-a cucerit pe rusi, greci si italieni! Destul de ritmata si placuta, melodia se asculta deja si in cateva cluburi de afara, cum ar fi Rusia si Italia, iar radiourile din Grecia si Macedonia difuzeaza “Paradise” cu mare interes. A urmat Kosovo, iar viitorul suna bine caci planurile cantaretei sunt marete si abia asteapta primul concert peste hotare.

Francesca este acum in promovare cu single-ul de debut, “Paradise”, pentru care a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesa, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decat talentatul Iulian Moga. Cantareata nu exclude o colaborare cu varul fabuloasei Lady Gaga, celebrul Cristiano Malgioglio, binecunoscut compozitor, interpret si prezentator TV din Italia, care i-a lansat invitatia de a canta impreuna.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro