Francesca, colaborare cu varul lui Lady Gaga

martie 11, 2013

Artista MediaPro Music, Francesca Lucarelli, care este acum in promovare cu single-ul de debut “Paradise”, a avut zilele trecute o intalnire surpriza. A luat cina cu celebrul Cristiano Malgioglio, binecunoscut compozitor, interpret si prezentator TV din Italia. De altfel, Malgioglio este cunoscut si ca varul fabuloasei Lady Gaga! Prieten de familie cu parintii Francescai, Cristiano Malgioglio a placut-o din prima pe tanara cantareata, asa ca surse apropiate familiei Lucarelli dau ca sigura inceperea unei colaborari fructuoase intre cei doi, atat in Italia, cat si in Romania. Malgioglio a venit in Romania cu scopul de a-si lansa noile piese, deja cunoscute in Italia, si nu exclude o colaborare inedita cu Francesca. Mai mult, vedeta i-a lansat deja invitatia tinerei cantarete de a merge, dupa ce termina liceul, in Italia, la una dintre emisiunile in care este protagonist si i-ar fi dat deja niste piese in limba italiana pe care sa le invete pentru a le canta impreuna la momentul oportun!

Cristiano Malgioglio este una dintre cele mai interesante figuri din muzica italiana! A compus pentru Adriano Celentano, a colaborat cu Umberto Balsamo, Raffaella Carrà, Rosanna Fratello, Dori Ghezzi, Loretta Goggi, Amanda Lear, Milva, Monica Naranjo, Rita Pavone, Patty Pravo, Iva Zanicchi, Stefania Rotolo, Dora Moroni, Flavia Fortunato, Ornella Vanoni, Marcella Bella, Sylvie Vartan, Fred Bongusto, Fabrizio Venturi, Franco Califano, Lucia Cassini si Pupo. Este un artist apreciat si, totodata, un one man show!

Francesca este acum in promovare cu single-ul de debut, “Paradise”, pentru care a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesa, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decat talentatul Iulian Moga.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro