Fotoliile by Masatto pot fi terapii de recuperare si pentru sportivi

Masajele sunt terapii recomandate pentru perioada de recuperare, pentru sportivi inclusiv. Fie ca vorbim despre ameliorare de dureri sau de terapii post accidentare, masajele au o contributie la starea de bine. Masatto cu gama sa de fotolii de masaj ce incorporeaza sisteme unice si tehnologii de ultima generatie recomanda publicului terapia prin masaje.

Descoperiti Polaris, premium deluxe 3D terapeutic medical

Masatto include in gama sa exclusivista si modelul Polaris. Unic in felul sau, acesta poate masa in peste 100 de moduri diferite. Pentru precizia de masare exista integrat si sistemul de scanare. Astfel, memorarea programelor va permite personalizarea completa. Fotoliul poate fi folosit de mai multe persoane, adaptand miscarile in functie de inaltimea utilizatorului.

Special la acest tip de fotoliu este de asemenea sistemul sau holografic cu perne de aer. Multiplele sale straturi maseaza, revigoreaza in acelasi timp. Efectul? Va stimula circulatia sanguina si odata cu asta va detensiona, va relaxa pana in maduva oaselor. De asemenea, masarea la nivelul picioarelor va fi completa, astfel incat utilizatorul sa fie full body masat.

La nivelul picioarelor Polaris include un sistem complex, cu role performante. Maseaza inclusiv talpile si gambele, stimuland reflexoterapeutic. La nivelul talpilor exista centri nervosi ce corespunde organelor interne. Masarea talpilor este adesea o abordare pentru masajele terapeutice recomandate sportivilor. Iata ca un fotoliu de masaj poate suplini in mod complex un maseur profesionist.

Dintre functiile cu care Polaris by Masatto se distinge enumaram si:

  • Tehnici diverse setate pentru a masa specific intr-un punct dureros. Poate fi asadar un masaj total sau partial preferat de utilizator.
  • Masaj la gambe, ideal pentru cei care practica sporturi precum jogging, alergat, atletism.
  • Sistem zero gravity, ceea ce intalnim la toate modelele de fotolii by Masatto. Presupune alinierea corpului astfel incat toti muschii sa fie relaxati. Stiati ca aceasta abordare este de altfel conform standardelor NASA?

Control total asupra celor 11 programe, cu 5 dintre ele manuale. Pe bratul fotoliului telecomanda este la indemana, un alt detaliu ce va incanta pe utilizator. La o simpla apasare de buton acesta isi selecteaza tehnica dorita, aplicata in punctul dorit – lovire usoara, tapotare, framantare, presare, rulare, bataie etc.

Testati oricand!

Sportivii stiu foarte bine ca performanta lor trebuie sa fie de la antrenament la antrenament tot mai buna. Energia si dispozitia fizica pot sa scada randamentul de la zi la zi. Asadar terapia prin masaje este recomandata. Aceasta poate fi optimizata ca timp si eficienta, prin programele complexe ale fotoliilor de masaj by Masatto.

Orice utilizator poate programa testarea gratuita, in una din cele 6 locatii ale showroom-urilor. Detalii in cadrul paginii oficiale masatto.ro.

Contact:

+40 756 478 789

[email protected]

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Fotoliile by Masatto pot fi terapii de recuperare si pentru sportivi