Fotbalistul Emmanuel Adebayor sustine ca mama sa l-a blestemat pentru a nu inscrie goluri

decembrie 2, 2014

Starul din Premier League a gasit o scuza inedita pentru a justifica rateurile din fata portii; acesta este sigur ca mama sa practica magia neagra si l-a blestemat astfel incat sa nu mai poata inscrie goluri. Fotbalistul togolez in varsta de 30 de ani a inscris doar 2 goluri pentru echipa sa in acest sezon.

Scandalul din familia lui Adebayor este in plina desfasurare si se pare ca nu mai exista cale de impacare. Recent, cateva rude ale fotbalistului l-au acuzat ca a dat-o pe mama sa afara din casa, lasand-o sa se descurce singura cu doar 1 £ pe zi, bani castigati din vanzarea de rosii. Adebayor a tinut sa precizeze la un post de radio din Ghana ca a fost decizia mamei sale sa paraseasca casa.

„Eu sunt doar fotbalist, nu pot sa denunt o vrajitoare”, a spus Adebayor, sugerand ca ar fi victima unui complot pus la cale de familia sa, care practica magia neagra, si anume „juju” (o forma de vrajitorie din Africa de Vest), pentru a-l distruge. Fotbalistul a declarat ca a auzit conversatii intre membrii familiei, care planuiau cum sa-i imparta averea in cazul in care va deceda. „Spuneau: «Daca moare, masina asta va fi a ta, casa asta va fi a ta.»”, a detaliat revoltat jucatorul.

Acuzatiile atacantului lui Tottenham au fost negate cu inversunare de membrii familiei. Kola, fratele lui Emmanuel, sustine ca fotbalistul a fost „spalat pe creier” de catre lideri spirituali musulmani. „Mama mea este foarte trista din cauza lui si plange in fiecare zi”, a declarat Kola, care este convins ca, in ciuda faptului ca este crestin, jucatorul de fotbal s-a lasat manipulat de cativa credinciosi musulmani care l-au facut sa se intoarca impotriva familiei.

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro