Forum educational pe www.edu.ro

Ministerului Educaţiei şi Cercetării a lansat o nouă versiune a site-ului http://www.edu.ro, mult îmbunătăţită, pe care sunt publicate toate informaţiile despre activitatea curentă a MEdC.

În acest context, a fost creată şi secţiunea forum educaţional unde sugestiile şi opiniile dumneavoastră sau ale celor interesaţi de sistemul educaţional, pot fi transmise la adresa http://www.edu.ro/index.php/articles/c524/.

Săptămânal, experţi din cadrul MEdC vor modera discuţiile din acest forum, încercând să ofere modalităţi de rezolvare a subiectelor propuse dialogului virtual.

Forumul educaţional este grupat în trei domenii de interes general: descentralizarea învăţământului preuniversitar, învăţământ preuniversitar şi examene, fiecare urmărind să asigure răspunsuri la principalele probleme din învăţământul românesc. Au fost adăugate, de asemenea, secţiuni pentru elevi, părinţi sau profesori, dar şi despre manuale, examene, concursuri.

Odată cu reorganizarea site-ului a fost lansat şi serviciul de audienţe online. Astfel, pentru a trimite reclamaţii, sugestii sau întrebări ministrului educaţiei şi cercetării, Mihail Hârdãu, se poate accesa direct din site prin link-ul „Audienţe online” sau la adresa http://www.edu.ro/audiente/ secţiunea special creată în acest sens.

Pentru nostalgici sau pentru cei care sunt interesaţi de a face o comparaţie între cele două pagini web, vechea variantă a site-ului se găseşte la adresa http://www.old.edu.ro/.