Foloseste tehnologia pentru a-ti dezvolta afacerea

mai 2, 2023

Investitia in digitalizare, mai ales in domeniul Horeca este un pas urias catre o productivitate mai mare si un mediu de lucru relaxant si mult mai facil. Un restaurant se confrunta cu multiple provocari, atat in bucatarie, bar, cat si in salon, cu asezarea meselor, preluarea comenzilor si emiterea notelor de plata, dar si a stocurilor si pierderilor materiei prime. Atat pentru restaurante cat si pentru hoteluri, Multisoft va ofera solutii flexibile care corespund cerintelor managerilor, dar si a legislatiei in vigoare. Programul de vanzari restaurant, Solon R este alegerea corecta a oricarui manager pentru orice activitate ospitaliera de pe piata din Romania.

Multisoft este o companie care dezvolta si furnizeaza solutii software pentru managementul integrat al afacerilor din domeniul Horeca si nu numai. Oricand aveti nevoie de un software de gestiune restaurant, Multisoft va sta la dispozitie. Solutiile noastre contin toate instrumentele necesare pentru afacerea dumneavoastra, fie ca este vorba de un hotel cu tot ce inseamna gestiunea acestuia, cat si orice solutie la comanda necesara pentru succesul afacerii dumneavoastra.

Functionalitatile complete de gestiune si raportare si acces la toate informatiile intr-un singur loc, va ajuta sa eficientizati vanzarile atat in restaurant cat si in partea de delivery, in partea de marketing si pentru fidelizarea clientilor. Solon R este programul de vanzari restaurant, dezvoltat de Multisoft pentru toate afacerile din Romania, din industria Horeca, care isi doresc sa prospere si sa ofere atat clientilor cat si angajatilor un mediu de lucru modern, eficient si facil.

Interfata softului Solon R poate fi personalizata din punct de vedere al culorilor oferind o interfata prietenoasa, imbinata perfect cu un set complex de rapoarte ce pot arata o imagine clara asupra activitatii restaurantului dvs.

Solicita mai multe detalii de la Multisoft folosind formularul de pe site, numerele de telefon sau restul mijloacelor de comunicare.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Foloseste tehnologia pentru a-ti dezvolta afacerea

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro