Foloseste tabla decapata in proiectul tau de constructii

De ce sa cumperi tabla decapata

Tabla decapata este un material potrivit pentru orice tip de proiect, in care doriti rezultate bune si o rezistenta permanenta suficienta.
tabla decapata
Daca nu aveti suficient timp pentru a va plimba prin oras in cautarea de materiale, puteti comanda orice aveti nevoie online la Marola si va va fi livrat in curand. De asemenea, veti gasi numeroase promotii, oferte si reduceri aplicabile intregii linii de produse pentru constructii. Ceea ce ii confera o rezistenta suplimentara si este avantajul materialului de tabla decapata este procesul de fabricatie care obtine acest material.

Cum se fac placile metalice decapate?

In ceea ce priveste procesul de fabricatie, prima etapa este laminarea la rece, care ofera cea mai mare parte a calitatii pentru produsul final. Prin urmare, materia prima este otelul, iar presarea si laminarea la rece se repeta pana cand grosimea atinge nivelul necesar.

Temperatura la care sunt realizate toate acestea este foarte scazuta si permite materialului sa obtina anumite grosimi si proprietati specifice care nu pot fi realizate fara intregul proces.

O alta etapa necesara este sfarsitul procesului de productie. Tabla decapata este acoperita cu un film de ulei pentru a proteja materialul de orice deteriorare care poate fi cauzata de factori externi.

Principalele avantaje ale acestui material

Tabla decapata à  aceste materiale sunt adesea folosite in constructia acoperisului, deoarece modul in care este obtinut are unele caracteristici specifice acestui tip de constructie. Dupa cum s-a mentionat anterior, procesul de fabricatie poate fi obtinut prin laminare la cald si laminare la rece.

Modul de obtinere este important, deoarece proprietatile sunt diferite, iar acest lucru se aplica si proiectelor in care acest material poate fi utilizat. De exemplu, daca lustruiti materialul, luciul poate fi mai pronuntat. O alta caracteristica importanta pe care nu am mentionat-o este topirea, capacitatea de a se topi la anumite temperaturi, desigur, daca se obtine prin laminare la cald.

Cu cat metalul este mai fierbinte, cu atat este mai mare dimensiunea sa. Conductivitatea termica este un alt avantaj oferit de placile metalice decapate, care il face potrivit pentru dispozitivele care necesita incalzire rapida.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Foloseste tabla decapata in proiectul tau de constructii

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro