Focus Telecommunications lanseaza un serviciu de Teleconferinta inovator

Noul Serviciul de Teleconferinta oferit de Focus se distinge prin modul unic de folosire, acesta fiind disponibil prin simpla accesare a unui cont on-line. In acest fel clientii companiei pot initia conferinte in timp real cu mai multi parteneri, fie ca se afla in tara sau un strainatate.

Tot ce are de facut un utilizator pentru a initia o conferinta este sa acceseze contul personal de pe pagina web a companiei si sa introduca numarul de telefon la care poate fi gasit precum si numerele de telefon ale persoanelor cu care doreste sa comunice. Automat este creata o legatura telefonica intre toate numerele de telefon introduse, prin intermediul unei camere virtuale de conferinta in care pot participa de la 2 pana la 30 de persoane simultan. Atat utilizatorul cat si persoanele invitate pot vorbi din orice tara si de pe orice fel de telefon, fix sau mobil, achizitionarea si folosirea serviciului nefiind conditionate in nici un fel de existenta unui terminal din reteau Focustel. Disponibilitatea foarte mare si mobilitatea oferite de Serviciul de Conferinta fac din acesta un mijloc eficient de comunicare nu numai pentru marile companii dar si pentru oamenii de afaceri dinamici aflati mereu in miscare, care au nevoie de un sistem modern, disponibil oriunde si oricand, pentru a comunica cu partenerii.

Teleconferinta este un mijloc foarte eficient de a comunica simultan cu mai multi parteneri aflati la distanta. Timpul alocat convorbirilor individuale scade simtitor iar schimbul de informatii este mult mai eficient. Serviciul oferit de Focus permite nu numai accesul la un sistem de comunicare modern dar si oportunitatea scaderii costurilor, tarifele oferite atat la convorbirile nationale cat si la cele internationale fiind foarte avantajoase si chiar foarte apropiate de cele oferite prin serviciul de voce Focustel.

Focus Telecommunications doreste prin intermediul noului Serviciu de Conferinta sa ofere un mijloc de comunicare foarte eficient si modern atat marilor companii cat si firmelor mici si mijlocii. Costurile ridicate, sistemele greu de integrat si folosit au facut ca pana in prezent acest gen de servicii sa fie folosite exclusiv de companiile mari. Acum datorita tarifelor foarte avantajoase si modului foarte usor de folosire si de acces la Serviciul de Conferinta Focustel orice firma indiferent de dimensiune se poate bucura de avantajele unui mijloc de comunicare eficient.

Disponibil atat in Romania cat si in strainatate la tarife foarte avantajoase Serviciul de Conferinta Focus reprezinta unul din cele mai moderne mijloace de comunicare de acest tip. Libertatea si mobilitatea sunt avantaje care disting acest serviciu de vechiile solutii si care in acelasi timp permit reducerea costurilor si obtinerea unei eficiente maxime in comunicare.