Flamingo a devenit primul partener certificat pentru suport tehnic BitDefender

iulie 4, 2005

BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul companiei româneşti SOFTWIN şi Flamingo Internaţional anunţă lansarea unui parteneriat prin care Flamingo va asigura suportul tehnic pentru suita de 54 de produse BitDefender, “on-site” (la sediul clientului), pe întreg teritoriul României.

Parteneriatul vizează atât clienţii BitDefender existenţi, cât şi cei potenţiali, indiferent de mărime şi localizare în teritoriu. În prezent, Flamingo Internaţional dispune de acoperire naţională şi o experienţă bogată în domeniul tehnologiei informaţiei, formându-şi o echipă de specialişti şi extinzându-şi aria de capabilităţi în domeniul serviciilor. Aceste caracteristici au reprezentat atuuri esenţiale în dezvoltarea acestei demers, care reprezintă continuarea parteneriatului precedent privind distribuţia produselor BitDefender în reţeaua magazinelor Flamingo.

”Politica Flamingo este de diferenţiere, de anticipare permanentă a nevoilor clienţilor noştri. De ceva vreme noi oferim mai mult decât simple produse, oferim soluţii care răspund unor nevoi complexe. De aceea, acest parteneriat cu SOFTWIN este o mişcare strategică, un demers câştigător pentru fiecare din parţile implicate. Am fost de multe ori deschizători de drumuri, considerăm că asta este într-un fel obligaţia unui lider şi acest tip de parteneriat este o confirmare în acest sens, iar rezultatul colaborării dintre două nume de top cum sunt Flamingo şi SOFTWIN nu poate fi decât un succes”, a declarat Dan Topală, Membru în Consiliul de Administraţie Flamingo Internaţional.

Primul pas dupa semnarea contractului între cele două firme este certificarea specialiştilor din echipa Flamingo. Aceştia vor răspunde cerinţelor sau sesizărilor utilizatorilor BitDefender şi vor furniza servicii de implementări, administrare şi devirusare, respectând standardele SOFTWIN. Clienţii din cele 41 de judeţe în care există puncte de lucru Flamingo vor beneficia de un timp mediu de răspuns de maximum 24 de ore, la cererile de suport tehnic BitDefender.

“Pregătim acest proiect încă de la începutul anului, iar motivaţia principală este dorinţa de a dezvolta şi menţine permanent un grad de satisfacţie ridicat al clienţilor noştri şi de a oferi un timp de răspuns cât mai scurt la cerinţele acestora. Până în prezent, am asigurat suportul în teritoriu prin forţe proprii, dar pe măsură ce ne-am dezvoltat, iar baza de clienţi a crescut, am căutat o soluţie care să ne ofere certitudinea că, în orice moment şi în orice loc, calitatea şi disponibilitatea serviciilor noastre sunt la nivel maxim” spune Oliviu Talianu, BitDefender Country Manager.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

La sfârşitul lunii iunie s-a încheiat cu un succes remarcabil oferta publică iniţială de acţiuni Flamingo Internaţional. În urma acesteia, s-a vândut un volum de 19,55 milioane acţiuni (cu 15% mai mult decât volumul iniţial scos la vânzare), obţinându-se 12,5 milioane euro, sumă care va fi investită în proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv şi Intensiv, Future World, Retail Internaţional. Astfel, începând din 22 iunie, numărul acţiunilor noi Flamingo a crescut cu peste 20% iar valoarea de piaţă a companiei Flamingo International S.A. depăşeşte în acest moment 50 milioane euro la preţ de ofertă publică iniţială.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro