Finansbank si Aviva incheie un parteneriat si lanseaza prima asigurare de sanatate in sistem bancassurance

Finansbank şi AVIVA Asigurări de Viaţă anunţă semnarea unui parteneriat strategic de tip bancassurance. Prin această alianţă, cei doi parteneri îşi propun consolidarea poziţiilor pe piaţa financiar-bancară românească şi orientarea către alte pieţe ţintă.

Primul produs lansat în cadrul parteneriatului este o asigurare de sanatate in sistem privat -VIVACE, Finansbank devenind astfel prima bancă din România care distribuie asigurări de acest tip. Furnizorul serviciilor medicale este Medicover, lider pe piata de profil din România. Prin VIVACE, Finansbank isi mareste paleta de servicii destinate persoanelor fizice.

VIVACE este o asigurare de sanătate prin care asiguratii beneficiaza de servicii medicale in ambulator si de spitalizare la standarde superioare in caz de accident sau de imbolnavire.

VIVACE inseamna servicii medicale de calitate. Te trimite in ambulator pentru diagnosticare, are grija ca in spital sa beneficiezi de ingrijire speciala in rezerve confortabile si te ajuta sa te refaci complet dupa spitalizare.

Principalele avantaje competitive ale sigurarii de sanatate VIVACE oferita de Finansbank :
• Fără teste preliminare – clientul este acoperit chiar din momentul achizitiei pachetului VIVACE, nefiind necesara o evaluare medicala prealabila
• Fara griji – fiecarui asigurat i se aloca un manager de caz, un medic, care coordoneaza intreaga ingrijire medicala inainte, in timpul si dupa spitalizare.
• Cele mai bune servicii medicale – prin partenerul Medicover asiguratul are acces la cei mai buni specialisti din domeniul medical si cel mai performant laborator de analize din Romania
• Hotline medical non-stop – asiguratul are permanent la dispozitie o linie de telefon pentru orice situatie in care este nevoie de sfatul unui medic
• Fără cheltuieli neprevazute – VIVACE te protejeaza impotriva cheltuielilor suplimentare generate de spitalizare in caz de imbolnavire sau accident
• Pret unic, indiferent de varsta, sexul sau ocupatia persoanei asigurate
• Supravegherea sarcinii - Femeile care îşi propun să devină mame, beneficiaza, in limita planului de beneficii ales, de controalele şi investigaţiile necesare pe perioada celor 9 luni, naştere în rezerve private şi asistenţă medicală pentru nou-născut pe o perioadă de 15 zile.

VIVACE este oferit in patru pachete personalizate oferind clientilor optiunea de a alege programul specific adaptat nevoilor lor: Vivace Esential, Vivace Plus, Vivace Extra, Vivace Premium.

Referitor la lansarea produsului Vivace, Dl Tamer Ozatakul, Presedinte Finansbank (Romania) SA a declarat:
“Vivace este primul produs al parteneriatului dintre Finansbank si AVIVA in Romania, inscriidu-se in seria proiectelor de succes dezvoltate de cele doua companii la nivel international, precum pe piata din Turcia. Prin Vivace si orientarea spre alte produse de asigurari, Finansbank isi propune sa devina un competitor important pe piata produselor bancassurance in Romania, piata cu un potential semnificativ de crestere in viitor”.

„Parteneriatul pe care l-am încheiat cu Finansbank este un pas important care consolidează business-ul nostru pe partea de bancassurance. Sunt convins că Vivace va avea un debut foarte bun pentru că românii au nevoie de servicii medicale de calitate, iar partenerul nostru, Medicover şi serviciile pe care le oferă răspund cel mai bine standardelor pe care le solicită piaţa. Oferta noastră comună se va dezvolta şi in viitor răspunzând cât mai bine cerinţelor pieţei”, a declarat Directorul General desemnat al Aviva România, domnul Shah Rouf.

www.finansbank.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro