Finansbank lanseaza portofoliu complet de carduri VISA

FINANSBANK (Romania) lanseaza oferta completa de carduri Visa purtand numele de CARDFINANS. Oferta cuprinde 4 tipuri de carduri, trei dintre acestea fiind adresate persoanelor fizice (CardFinans Visa Classic in ROL, CardFinans Visa Gold in ROL, CardFinans Visa Electron in ROL sau EURO) si unul destinat persoanelor juridice (CardFinans Visa Business Electron in ROL sau EURO).

“Suntem onorati sa aducem la cunostinta clientilor nostri, partenerilor de afaceri si distinsilor reprezentanti ai mass media lansarea mult asteptata a programului nostru unic de carduri, care a avut succes in multe alte tari in care Grupul Fiba Servicii Financiare este prezent. Stim cu totii ca in Romania cardurile si tranzactiile prin intermediul cardurilor au devenit din ce in ce mai raspandite. Pentru Finansbank (Romania) S.A., CardFinans va reprezenta cheia activitatii de servicii bancare adresate segmentului de retail, venind astfel in completarea gamei de servicii oferite clientilor nostri, concepute pentru a le face viata mai usoara si a le oferi posibilitatea sa se bucure de Servicii Bancare de Prima Clasa” a declarat dl. Tamer Ozatakul, presedintele FINANSBANK Romania.

CardFinans Visa Classic si Visa Gold sunt carduri de credit internationale in ROL, prin intermediul carora posesorul de card poate dispune atat de fondurile proprii cat si de o linie de credit acordata de catre banca, pe baza unei analize de tip scoring.

Pentru tranzactiile comerciale efectuate cu cardurile de credit, posesorul de card poate beneficia de o perioada de gratie, fara a plati dobanda, de pana la 30 de zile. FINANSBANK ofera o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 15% din totalul sumei utilizate din linia de credit acordata. Rata dobanzii la creditul utilizat este de 30% pe an.

CardFinans Visa Electron este un card de debit in ROL sau EURO, cu utilizare interna si internationala, care ofera posesorilor posibilitatea de a avea acces la propriile fonduri existente intr-un cont de card deschis la Finansbank si de a efectua tranzactii pentru achizitionarea de bunuri si servicii oriunde in lume.

CardFinans Visa Business Electron este un card de debit in ROL sau EURO pentru persoane juridice, cu utilizare interna si internationala, ai caror angajati efectueaza in mod frecvent calatorii de afaceri si achizitioneaza bunuri si servicii pentru companie.
Banca acorda persoanei juridice o limita de descoperit de cont care va putea fi repartizata fiecarui utilizator de card, conform optiunii exprimate de catre companie. Suma utilizata in decursul unei luni trebuie rambursata integral luna urmatoare.
Prin CARDFINANS posesorii au acces in strainatate la o serie de servicii de urgenta precum: declararea cardului pierdut/furat, eliberarea de numerar in regim de urgenta (in cazul in care cardul a fost pierdut/furat), servicii de consiliere legala si medicala, asistenta in timpul calatoriilor (in cazul in care plata calatoriei a fost facuta prin intermediul cardului).

Cei care doresc sa aplice pentru un CARDFINANS o pot face prin intermediul sucursalelor Finansbank, cu ajutorul echipei de Vanzari Directe sau on-line, pe site-ul www.finansbank.ro. De asemenea, banca pune la dispozitia clientilor sai o linie telefonica gratuita pentru orice intrebari si informatii legate de CARDFINANS: Tel Verde 0800.800.700.

“Lansarea aceasta este binevenita si felicitam FINANSBANK pentru portofoliul de carduri Visa. Noile carduri Visa CARDFINANS le ofera posesorilor cea mai larga retea de acceptare din lume si garantia ca vor fi in siguranta si vor fi sprijiniti in cel mai bun mod cu putinta, in orice imprejurare”, declara Catalin Cretu, Area Manager pentru Romania si Bulgaria, Visa International CEMEA. “Noile carduri Visa vor oferi clientilor bancii produse moderne si flexibile, adaptate nevoilor lor. Suntem bucurosi sa constatam cresterea concurentei pe piata locala a cardurilor, ceea ce va duce la atragerea mai multor clienti in sistemul bancar si va genera efecte pozitive asupra economiei in general”, a concluzionat Catalin Cretu.

FINANSBANK a intrat pe piata cardurilor in octombrie 2003, prin lansarea, in colaborare cu Bucuresti Mall, a primului card de cumparaturi de tip proprietar din Romania, CARDAVANTAJ. Acest card are atasata o linie de credit si poate fi folosit numai pentru achizitionarea de bunuri din Bucuresti Mall, plata facandu-se in rate, fara dobanda, posesorul de card beneficiind de bonusuri la fiecare tranzactie efectuata. Produsul a fost distins cu premiul “Premiera anului” la cea de-a treia editie a Galei No-Cash de anul acesta.

In februarie 2000, Grupul Fiba a intrat pe piata romaneasca prin achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al Bancii de Credit Industrial si Comercial S.A, devenind prima banca privata din Romania. in iulie 2000, numele bancii a fost schimbat in FINANSBANK (Romania) S.A.

Prin cele 22 de sucursale si agentii, FINANSBANK (Romania) S.A. deserveste peste 190.000 de clienti, cu ajutorul a 670 de angajati, in toate orasele importante din tara.
FINANSBANK (Romania) S.A. este parte a grupului FIBA alaturi de Finansbank S.A., Finansbank (Elvetia) S.A., Finansbank (Olanda) NV, Banque du Bosphore S.A., Finansbank (Moscova) Ltd si Finans Leasing (Romania) S.A.