Filtrele de apa cu osmoza inversa de la Clack ro elimina nitratii din apa

mai 31, 2016

Filtrele de apa cu osmoza inversa sunt niste echipamente profesionale prezentate de Clack, care au scopul de a purifica apa, astfel incat aceasta sa devina potabila.

Clack este un magazin de prezentare in al carui catalog se numara mai multe echipamente pentru tratarea apei. Pe langa filtrele de apa cu osmoza inversa de calitate superioara, mai sunt prezentate deferizatoare, filtre cu carbune activ, pompe dozatoare, sterilizatoare UV sau denitrificatoare. Intrucat Clack International Solutions prezinta echipamente de tratare a apei confectionate din materiale de inalta calitate, magazinul de prezentare si-a dobandit notorietatea in peste 40 de tari, dispuse de-a lungul a trei continente.

Catalogul Clack contine mai multe tipuri de filtre de apa cu osmoza inversa. Intrucat inglobeaza o tehnologie de ultima ora si sunt confectionate din materiale de inalta calitate filtrele de apa cu osmoza inversa au o durata de viata lunga. Totodata, intretinerea acestor echipamente nu este necesara la un interval de timp fix.

Montarea filtrele de apa cu osmoza inversa se face usor intrucat echipamentele nu au nevoie de mult spatiu. Aceste echipamente sunt destinate atat uzului rezidential, cat si celui industrial.

Filtrul de apa cu osmoza inversa elimina 98 % din impuritatile care se gasesc in apa

Prin montarea unui filtru de apa cu osmoza inversa se obtine o apa pura, care se poate consuma intrucat se elimina aproximativ 98% din impuritati. Tehnologia de care beneficiaza aceste echipamente pe care le poti vedea accesand pagina www.clack.ro elimina urmatoarele elemente:

• Impuritatile organice si anorganice
• Sarurile si metalele grele
• Substantele chimice si particulele din apa

Pe langa aceste lucruri, filtrele de apa cu osmoza inversa elimina una dintre cele mai nocive substante care se pot gasi in apa, anume nitratii sau ceea ce deriva din ei-nitritii. Aceste substante pentru legume sau pentru fructe sunt prielnice, insa nu si pentru om. Daca ajung in corpul omenesc intr-o canitate de 5 ml/ kg exista riscul unei morti pentru ca nitratii afecteaza hemoglobina, adica o substanta organica esentiala in procesul respirator. Nitratii sau nitritii se gasesc in bazinele de apa subterane sau in ingrasaminte. De acolo ajung in panza freatica si ulterior in apa de la robinet. Filtrele de apa cu osmoza elimina in totalitate aceste substante si reduc deopotriva conductivitatea apei.

Filtrele de apa cu osmoza inversa: care sunt principalele avantaje ale acestor echipamente?

Prin montarea unui filtru de apa cu osmoza inversa procesul tratarii si al purificarii apei nu are loc prin utilizarea clorului sau a iodului. De asemenea, pericolul unei morti - a carei cauza este cantitatea mare de nitrati din corpul omenesc - este eliminat. Un alt avantaj consta in faptul ca filtrele de apa cu osmoza inversa nu necesita curatarea sau servicii de mentenanta la intervale fixe de timp.

Pe langa prezentarea filtrelor de apa cu osmoza inversa, specialistii Clack mai pun la dispozitie si urmatorul pachet de servicii:

• Diagnosticarea apei de la robinet
• Oferirea unor solutii armonizate cu spatiul disponibil
• Livrarea si instalarea echipamentelor de purificare a apei
• Servicii de mentenanta atat pe durata garantiei cat si la cererea clientului


» Preluat de pe LivePr.ro
- Filtrele de apa cu osmoza inversa de la Clack ro elimina nitratii din apa

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro