Filmarile la Indiana Jones 4 incep in Iunie

Filmarile la Indiana Jones 4 vor incepe in Iunie si filmul va rula in cinematografe din Mai 2008, potrivit publicatiei din Hollywood de Marti.
Dupa stire a urmat un anunt facut de producatorul George Lucas, care a spus Vineri ca dupa ani petrecuti in dezvoltarea scenariului,a patra serie a filmului de aventura de mare succes a fost finalizata
Pentru ca Steven Spielberg regizeaza filmul , fiind urmatorul lui proiect ,publicatia il citeaza spunand:
“George Harrison si cu mine suntem foarte entuziasmati”,Spielberg a fost citat de DPA spunand:
“Simtim ca scenariul a meritat asteptarea. Speram ca va reda tot ce ati astepta de la povestea noastra cu Indiana Jones”
Filmul va fi produs de Lucasfilm Ltd. si redat in lumea intreaga de Paramount Pictures.
David Koepp care a scris astfel de proiecte anterioare ca si Jurassic Park si Razboiul lumilor, a scris scenariul care in final a primit stampila aprobarii din partea lui Lucas si a lui Spielberg.Un scenariu scris mai devreme de Frank Darabont a fost amanat cand Lucas a pus mana pe el.
Pentru moment titlul noului film , precum si povestea si distributia filmului nu sunt dezvaluite.
Un purtator de cuvant a lui Spielberg a spus ca Harrison Ford ar juca rolul personajului principal si ca el cu Lucas ar dori sa-l includa pe Sean Connery, care a jucat rolul tatalui lui Indiana Jones,profesor Henry Jones,in anteriorul profesor Henry Jones ,in filmul “Indiana Jones si Ultima Cruciada”. (ANTARA)