Fiica lui Whitney Houston a murit la doar 22 de ani

iulie 27, 2015

Potrivit agentiei EFE, fiica lui Whitney Houston și a lui Bobby Brown, Bobbi Kristina, a murit duminică, la numai 22 de ani, la centrul de îngrijire din Atlanta unde a fost internată în 24 iunie, după ce a stat șase luni în comă.

Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința sale, iar poliția este de părere că fata ar fi stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă la spital, sub monitorizare permanentă. Tânăra era singura fată a cuplului Bobby Brown și regretata cântăreață Whitney Houston, care a murit în februarie 2012 la 48 de ani în urma unei supradoze de droguri în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel.

Se pare ca iubitul și fratele ei, Nick Gordon, este prima persoană suspectată. Rudele au cerut un ordin de restricție împotriva lui Gordon, pentru abuzuri fizice și pentru retragerea fără autorizație de bani din contul bancar al lui Bobbi Kristina.

Conform afirmatiilor facute de familie, care îi pretinde lui Gordon 10 milioane de dolari ca despăgubiri, tânărul ar fi târât-o de păr pe scări pe Bobbi Kristina și i-ar fi aplicat lovituri violente în față, spărgându-i dantura. Potrivit mass-media locale, tânăra avea mai multe leziuni pe față și la gură când a fost găsită inconștientă în cada locuinței sale la 31 ianuarie.

Sursa: Agerpres

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro