Fii stapan pe motocicleta ta!

august 15, 2022

A trecut mult timp de cand ti-ai achizitionat noua ta motocicleta si nu stii ce sa faci? Te simti lipsit de incredere? Urmeaza sfaturile pe care ti le dam in continurarea acestui articol si afla care sunt calitatile necesare ca sa fii stapan pe motocicleta ta!

Cu totii ne dorim sa devenim piloti pe o motocicleta, mai ales daca suntem inzestrati cu dorinta de aventura si de exploatare a mediului inconjurator. Cand plecam la drum, avem nevoie de protective maxima. Pentru ca dorinta ta sa fie indeplinita, ai nevoie de un set complet de armuri moto.

 

Invata sa fii mai bun!

De multe ori poti auzi ca, daca ti-e teama sa mergi pe strada pe doua roti, nu ar trebui sa inveti sa faci asta. Pe de o parte, motociclismul este un hobby periculos, unde incompetenta te poate costa scump. Insa, daca nu incerci, nu vei regreta mai tarziu? Pentru unii oameni poate fi usor sa deprinda invatamintele necesare, in timp ce pentru altii procesul poate fi mai dificil, caci sunt inclinati nu spre memorarea lucrurilor de ordin fizic, ci a celor teoretice.

Insa chiar si cand nu esti cel mai bun invatacel intr-ale activitatilor fizice, poti ajunge, mai greu, ce-i drept, la acelasi nivel cu ceilalti. Bineinteles, te poti juli, poti cadea, insa perseverenta te duce departe, caci si cei care acum par ca s-au nascut pe motocicleta au cazut candva.

 

De ce armuri moto?

O armura moto reprezinta cea mai importanta protectie a unui motociclist. Produsul te poate proteja foarte bine la coloana vertebrala si clavicuaă in caz de accident.

Fie ca obisnuiesti sa pilotezi o motocicleta Enduro, motocross sau pur si simplu una de sosea, un set complet de armuri moto este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti satisface cerintele de protectie suplimentara a corpului in caz de accidente majore.

Sistemele de protectie pentru corp destinate motociclistilor asigura apararea partilor vulnerabile ale corpului si mentinerea integritatii fizice in conditiile unor pericole iminente, care te pandesc la tot pasul.

Există, in functie de utilitati, mai multe tipuri de armuri moto: enduro, motocross sau protectie enduro integrala.

Cum e mai usor sa inveti

Acest aspect depinde de tine. Poti urma calea traditionala, cu lectii si incercari in timpul liber, (lucru pe care oricum va trebui sa il faci pentru obtinerea carnetului, daca nu ai facut-o deja) ori incercand sa te familiarizezi cu modul in care functioneaza motocicleta si cum se simte ea.

Cu cat dedici mai mult timp surprinderii si memorarii unei noi senzatii, cu atat mai usor iti poate fi sa deprinzi o noua abilitate. Daca nu ai avut succes nici cu invatarea conducerii unei masini in mod clasic, nici in acest caz nu iti va fi de ajutor sa fii stresat de un instructor.

 

Multi cai putere!

In momentul in care te simti pregatit pentru multi cai putere, iar motocicleta sta, efectiv, la picioarele tale, poti imcerca sa achizitionezi un motor de 120 sau 250 cmc. Castigi, astfel, incredere in tine si vei fi un maiestru al soselelor! Asa ca vei avea lumea la picioarele tale!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro