Fii si tu parte din ‘schimbare’

"Nu putem ajuta pe toata lumea, dar fiecare din noi poate ajuta pe cineva."
Asociatia “Life Revolution in parteneriat cu Broadway Café si grupul informal Cadet de Romania, cu sprijinul CMA-SHIPS Romania organizeaza JOI, 26 februarie, evenimentul caritabil “Toate panzele sus!“. Scopul principal al proiectelor derulate de asociatie este acela de a contribui la dezvoltarea regiunii Dobrogea, nu numai cu gandul ci si cu fapta, prin actiuni si evenimente social-culturale, ce vin in sprijinul dezvoltarii comunitatii locale.
In ce consta evenimentul “Toate panzele sus“? CMA-SHIPS Romania scoate la concurs in cadrul evenimentului un post de cadet punte/ masina/ electric. Evenimentul va avea loc sub forma unui QUIZ relaxat cu intrebari din cele trei specialitati. Raspunsurile celui mai “invatat” dintre participanti vor fi premiate cu un post de cadet in cadrul companiei.
Banii stransi in urma evenimentului vor fi directionati pentru a reconditiona si dota cu echipamente sala de sport a unei scoli din mediul rural. Prima deplasare din cadrul proiectului, este programata pe data de 6 martie. Oricine este binevenit sa se alature initiative noastre.
“TOATE PANZELE SUS!” reprezinta al patrulea eveniment din cadrul proiectului “12 pentru Constanta – de la Craciun la Craciun” - o serie de 12 evenimente social-culturale ce au scopul de a DESCHIDE usi, de a SCHIMBA mentalitati, de a INDRUMA pasi, de a ARATA ca intr-o societate ce cultiva si promoveaza imoralitatea, coruptia, incultura - toate acestea fin ascunse sub o spoiala de cultura si un parvenitism provocator, exista inca oameni care cred in frumos, in schimbare, oameni care nu sunt pregatiti sa se resemneze.
Evenimentele din cadrul proiectului vor avea loc lunar, pana in luna decembrie 2015.
“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!!!”


» Preluat de pe LivePr.ro
- Fii si tu parte din ‘schimbare’

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro