Fii propriul tău șef pentru a economisi mai mult

Munca în calitatea de angajat te limitează în ceea ce privește nivelul câștigurilor, pentru că, oricât de bine ai munci și ai avansa într-o poziție superioară, diferența dintre a munci pentru alții și de a o face pentru tine este una destul de ridicată. Este asemenea diferenței dintre un împrumut (kredit) bancar și unul nebancar, fiecare oferindu-ți propriile avantaje, dar numai unul dintre ele fiind cu adevărat eficient pe termen lung.

De aceea, alegând să faci pasul către eliberarea financiară și către atingerea prosperității vei putea să încerci nu doar să te bucuri de un nou statut financiar, ci și de a încerca să explorezi noi oportunități de a-ți demonstra ție că nivelul tău de pregătire este unul suficient pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus!

De ce să aleg să fiu propriul meu șef?

Programul de lucru mai lejer, alegere propriilor modalități de punere în practică a unei idei sau a unui plan de acțiune sau libertatea financiară sunt doar câteva dintre motivele care te pot determina să alegi această cale. Devenind o persoană de care depinde asumarea tuturor riscurilor, vei învața cum să-ți optimizezi mai bine eforturile în vederea atingerii obiectivelor și vei putea coordona acele acțiuni astfel încât să ai parte de rezultatul vizat. Până la urmă, atât timp cât ești propriul tău șef, tu ești cel care comandă, execută și beneficiază de pe urma acțiunilor sale, ceea ce înseamnă că banii îți vor reveni în întregime ție.

Așa cum menționează și CredX, persoană care învață să-și asume în mod corect riscurile de a face alegerile pe propria răspundere va beneficia de un bonus din partea vieții, care știe să-i premieze pe cei îndrăzneți. O astfel de alegere mai înseamnă și ieșirea din proverbiala zonă de confort pe care toți oamenii o au înscrisă în gena lor. Orice modalitate prin care te poți diferenția de ceilalți înseamnă un pas înainte către definirea ta ca om, într-o formă proprie și care îți poate oferi numeroase beneficii, așa că, de ce să nu fii propriul tău șef?

Alegerile care ne definesc viața și care ne oferă posibilitatea de a avansa financiar!

Suntem dominați de nevoia de siguranță, o nevoie care nu ne lasă să ne simțim cuprinși de teamă și care ne pune piedică în evoluția noastră profesională și financiară. Nu de puține ori ai auzit spunându-se despre o persoană că “s-a plafonat la locul de muncă”, cu toate că dispunea de un potențial de dezvoltare imens. Din teama de a ieși din zona de confort și de a-și asuma riscurile aferente, persoana respectivă a preferat să aibă parte de aceleași provocări zilnice și să se mulțumească cu puțin.

Cei care au trecut peste această barieră mentală și au înțeles cât de important este să poți ține toate comenzile în mâinile tale nu doar că au o viață financiară cu mult mai bună, dar își permit acum să economisească nu pentru a-și satisface nevoia de siguranță pentru viitor, ci pentru a face diverse investiții, care le vor permite să se bucure pe termen lung de bunăstare financiară și de avantajele de a fi propriul șef!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Fii propriul tău șef pentru a economisi mai mult

Comments

comments