Fii la moda cu ceasul care ți se potrivește

În multe situații oamenii doar de dragul de a fi ‘la moda’ sunt dispusi sa facă compromisuri, sa arate dizgratios sau chiar ridicol.

De câte ori nu ați văzut pe strada, în cluburi sau la tv, persoane publice (vedete) sau oameni obișnuiți care erau îmbrăcați, machiati sau accesorizati așa cum impune trendul în moda la momentul respectiv?

Dar ce înseamnă sa fii în trend, sa fii la moda?

Pai la o prima vedere, sa respecți ‘ideile creative’ ale celor ce lansează moda, cu tradiție de obicei (englezi, francezi sau italieni), sau a ‘sfatuitorilor’ în ale modei …stilistii.

Dar oare chiar trebuie sa respecți tot ce spun ei, tot ce creeaza ei? Nici pe departe.

Ca sa arăți bine trebuie doar să-ți faci o idee generala asupra tematicii coloristice, a liniei croielii și să-ți cumpaeri ceva ce ți se potrivește.

Același lucru se poate spune și despre accesorii. Indiferent ca vorbim de esarfe, genți, cravate, bijuterii sau ceasuri.

Dacă luam în discuție ceasurile de mana, aceste reprezintă accesoriul cel mai ușor de asortat oricarei tinute și oricarei persoane. Și asta, din simplul motiv ca acestea sunt într-o varietate aproape nelimitata de forme, tematici și mode de funcționare.

Iar ofertele sunt numeroase. De la magazine traditionale, pana la cele on-line, toate au spre vanzare ceasuri, de la cele ieftine (pe care și le poate permite oricine), pana la cele scumpe, de lux (pentru cei cu posibilități).

Tot ce trebuie să faci este să-ți iei suficient timp și sa ai rabdare de cauta toate ofertele existente. La un singur click distanța vei găsi ceasuri dama elegante sau barbatesti, stil clasic, casul, office sau elegante. Oricine poate găsi exact ce își dorește cu puțina perseverenta.

Un exemplu în acest sens este și site-ul Cadoulchic.ro unde veți găsi sute de modele de ceasuri frumoase, variate și elegante la cele mai mici preturi.

Dar, evident, a fost doar un exemplu. Căutați în multitudinea de oferte, pana găsiți, nu ce este la moda, ci ceea ce vi se potrivește.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments