Festivalul de Comunicare Digitala Internetics 2005 incepe maine

MCTI va invita sa participati la evenimentele din cadrul celei de-a cincea editii a Festivalului de Comunicare Digitala Internetics, care vor avea loc in perioada 22-24 iunie la Muzeul National de Arta Contemporana Bucuresti.

Primele 2 zile (miercuri, 22 si joi, 23 iunie) constau in conferinte si sesiuni de prezentari care vor aduce in atentia mass media si a sectorului de afaceri cele mai noi tendinte din domeniul comunicarii online. Vor fi prezentate studii de piata si campanii de succes, servicii si solutii care sa imbunatateasca modul in care organizatiile romanesti folosesc Internetul si noile tehnologii de comunicare.

Cea de-a treia zi (vineri 24 iunie) este rezervata Galei de Premiere. In cadrul acesteia vor fi recunoscute meritele celor mai buni autori de continut digital, care au inscris lucrari in cele 26 de sectiuni din concurs.

Evenimentele Internetics sunt cel mai important loc de intalnire al actorilor relevanti din industria de comunicare digitala: reprezentanti ai agentiilor si furnizorilor de servicii online, oameni de marketing, manageri si antreprenori, jurnalisti de specialitate etc.

Detalii despre programul evenimentelor: www.internetics.ro.