Fenomenul masajului senzual, la cote tot mai mari privind interesul publicului

Contrar scepticilor si gandirii usor ramase in urma, masajul senzual nu este ignorat si nici limitat in ceea ce priveste numarul de interesati. Domeniul este atat de amplu si se dezvolta de la an la an. Dovada o face prosperitatea in sine. Este aceasta inca o demonstratie a faptului ca intimul vinde?

Masajul senzual spulbera mituri

Intr-o forma total surprinzatoare pentru unii, domeniul de masaj senzual a demontat mituri si si-a creat propriul drum. Intr-o societate in care comunismul si-a lasat inca amprentele, unde mentalitatea este inca ruginita si oprita la ani in urma, intr-o lume in care aratam cu degetul, etichetam, judecam prea mult si cu o lejeritate aparte, libertatea de a alege o altfel de exprimare a preferintelor din intimitate inseamna un soi de revolutie.

Cum a schimbat masajul senzual gandirea? In primul rand, ca a devenit o sursa de cunoastere a sinelui, prin prisma preferintelor din intimitate. In trecut, indiferent cum era relatia intre soti, odata casatoriti trebuiau sa ramana asa pana la sfarsitul vietii. Mai crunt este ca totul se punea in seama femeii, deci indiferent de respectul pe care il primea sau nu, ea era si cea responsabila de o casatorie existenta sau destramarea acesteia. Asa s-a perpetuat ideea ca femeia trebuie sa fie supusa, sa indure, sa fie nefericita insa sa conteze mai mult statutul sau in societate, o aparenta care o macina pe dinautru. Nu mai este cazul, din fericire.

Cand femeile si-au dat seama ca merita mai mult, au ridicat standarde, ziduri pe care barbatii trebuie sa se lupte sa le depaseasca. Cat conteaza viata intima? Mai mult decat am crede. Chiar si studiile arata ca in 90% dintre cazuri partea intima este cea care inclina spre sansele mai multe sau mai putine ca o relatie sa functioneze. Cand in intimitate nu se petrece ce trebuie, exista deja un dezechilibru.

Nu trebuie considerat ca numai barbatul are nevoie de prestanta in dormitor. Asa ca unele saloanele de masaj erotic au mizat pe inedit si au pus la dispozitia doritorilor o ispita in adevaratul sens al cuvantului: masajul senzual si pentru femei, pentru cuplu. O astfel de provocare schimba perceptia jenei si a timiditatii, deschide noi orizonturi si poate fi de ce nu o forma de terapie pentru cei doi. Un astfel de serviciu se regaseste in cadrul salonului Masaj Club Artemis.

Masajul senzual, relaxant si libertin

Exista numeroase motive pentru care o sesiune de masaj de acest gen este preferat de catre reprezentantii masculini in mod special. Continuand sa incercam sa deslusim cum a putut un astfel de domniu indraznet pana la urma sa fie o atractie si cum a rezistat si continua sa faca asta, aflam si efectele terapeutice ale masajelor de acest gen.

Relaxarea. In lumea in care stresul si depresia au devenit concepte atat de comune, relaxarea este un strict necesar pentru a ne pastra echiibrul. Sub ce forma vine aceasta, tine de fiecare in parte. Un masaj insa poate fi la scara larga o alegere. Ori cand la asta se adauga si ingredientul magic, senzualitatea, cu atat mai bine. Cine ar refuza un astfel de “tratament”?

Libertatea. De gandire, de alegere, de a nu mai considera intimul un subiect tabu. Un alt aspect care a atras de la bun inceput, corelat cu masajul de acest gen a fost insasi libertatea. Satui sa se mai fereasca si sa se ascunda dupa deget, sa se minta si sa pastreze aparente, multi dintre cei care prefera masajul erotic sunt din clasa celor care au nevoie de o exprimare puternica a sexualitatii.

Indiferent de modul in care se justifica un barbat pentru preferinta arzatoare de a savura o sesiune de masaj erotic, ramane cert faptul ca acest domeniu este unul de interes. Continuitatea, faptul ca serviciile unor saloane de acest gen sunt chiar luxuriante, exclusiviste si de inalta clasa sunt dovezi in acest sens. Spre exemplu, in cadrul salonului de masaj Artemis exista standarde inalte, un mediu intim conturat de eleganta, unde confidentialitatea este cuvant de baza.

Una peste alta, masajul senzual este de necontestat o varianta de masaj ce imbina cu succes efectele terapeutice ale masajului clasic. Insa castiga popularitate pentru ca adauga ingredientul erotic.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Fenomenul masajului senzual, la cote tot mai mari privind interesul publicului

Comments

comments