Femeile din China se înghesuie la iubiți de închiriat

Femeile din China nu rămân singure foarte multă vreme, chiar dacă nu li se arată din senin acel Făt-Frumos pe cal alb care vine să le ofere o viață de poveste. Dacă acest prinț nu se arată, nici o problemă, femeile pot închiria un iubit care să le însoțească la petreceri, în concedii sau la ăntâlniri cu familia.

Cea mai mare piață online din China, Taobao, pune la dispoziția femeilor o rubrică în care vor putea găsi o oferă variată de iubiți de închiriat. Bărbații pot fi închiriați pe oră sau pe zi, în funcție de nevoile fiecărei femei. Înainte ca iubitul de ocazie să fie livrat, clienta trebuie să depună o garanție financiară pentru eventualitatea în care, după perioada de închiriere nu va înapoie bărbatul în cele mai bune condiții.

O bloggeriță care scrie pentru Alibaba, proprietarul Taobao, a cercetat în amănunt problema și a închiriat un bărbat prin serviciul propus de site. Pentru o zi, Melanie Lee a plătit echivalentul a 264 USD, iar experiența a fost una cu totul interesantă. Iubitul de ocazie i-a povestit despre clienții săi cei mai ciudați, printre care se numără și mafioți care aveau nevoie de un bărbat inofensiv care să le distreze amantele.

Contra comisionului plătit, Melanie a spus că a beneficiat doar de compania bărbatului, iar nici un fel de contact fizic nu a fost inclus în acești bani, nici măcar un sărut.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro