Femeile care nu și-au găsit sufletul pereche se salvează copacii căsătorindu-se cu ei

martie 1, 2018

Femeile din Mexic au renunțat la bărbați și se se orientează către copaci pentru căsătorie.

Copacii sunt preferați bărbaților deoarece nu vorbesc mult, sunt înalți, zvelți și fac lucruri foarte bune pentru mediul înconjurător. Aceste calități le-au dat gata pe femeile din Mexic.

Unele dintre femei nu au mai stat pe gânduri și și-au pus deja pirostriile alături de un copac alături de care vor să trăiască până la adânci bătrâneți.

Cum veștile pe internet circulă repede, au și apărut online poze de la primele ceremonii nupțiale care surprind mirese emoționate sărutându-și soții falnici.

La ceremonie mireasa a aruncat și buchetul. Nu este surprins în imagini, dar se presupune că ar fi fost prins de cineva din partea miresei, nu de către un invitat din partea mirelui.

Mișcarea are ca scop tragerea unui semnal de alarmă asupra tăierilor ilegale din San Jacinto Amilpas, statul Oaxaca.

În jur de o treime din teritoriul Mexicului este acoperit cu păduri, iar tăierile ilegale, controlate de grupuri de crimă organizată sunt o problemă din ce în ce mai mare.

Regiunea Oaxaca este una dintre cele mai lovite de fenomenul defrișărilor ilegale, iar prin aceste nunți se încearcă trezirea unei reacții care să ducă la oprirea fenomenului atât de dăunător pentru mediul înconjurător.

Oare nu ar prinde bine o campanie pentru protejarea pădurilor și pe plaiuri mioritice?

Foto: Metro.co.uk

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro