Femeie reclamata de 30 de ori la politie din cauza partidelor amoroase „zgomotoase”

Problemele lui Caroline Cartwright, in varsta de 53 de ani, si ale sotului sau Steve au inceput din momentul in care s-au mutat intr-un apartament aflat intr-o zona linistita din Sunderland si si-au facut simtita prezenta intr-un mod destul de evident.

Pana in prezent, cei doi au primit 30 de reclamatii la politie din cauza manifestarilor zgomotoase ale femeii in timpul actelor sexuale. Conform vecinilor, tipetele sau gemetele acesteia sunt atat de puternice incat nu pot fi acoperite nici prin cresterea volumului la televizor. In incercarea de a mai calma spiritele, cuplul a facut o modificare in programul conjugal, mutand partidele amoroase dimineata. Degeaba: vecinii nu au fost impresionati.

In urma plangerilor, Caroline a primit ordin judecatoresc pentru comportament antisocial si a fost chiar arestata pentru incalcarea acestuia. In ciuda faptului ca risca chemarea in instanta, femeia declara cu fermitate ca nu va renunta la acest obicei, pe care il considera perfect normal.

„Din punctul meu de vedere, asa trebuie sa ma manifest in timpul actului sexual. Ma relaxeaza. Nu pot sa fac sex si sa ma gandesc in acelasi timp: «Fac prea mult zgomot. Trebuie sa ma linistesc»”, a adaugat Caroline, conform publicatiei Mirror.

Cei doi sunt casatoriti de peste 30 de ani, iar femeia a precizat ca nu i se pare normal sa fie judecata pentru modul in care face dragoste cu propriul sot, in propria locuinta. De asemenea, Caroline a fost deranjata de faptul ca a fost arestata fara a avea vreo vina. „Am fost inchisa in aceeasi institutie unde erau condamnati criminalii in serie. Politistii puteau investiga o crima in timpul pe care l-au pierdut arestandu-ma pe mine.”