Femeie arestata pentru realizarea unui caiac in forma propriului vagin

decembrie 4, 2014

Arestarea artistei din Japonia, cunoscuta sub supranumele Rokude Nashiko (in traducere aproximativa, „copil razvratit”), a generat numeroase discutii cu privire la limitele cenzurii in tara asiatica.

Pe numele ei adevarat Megumi Igarashi, tanara a intrat in atentia politiei inca de acum patru luni, cand a fost retinuta din cauza campaniilor online prin care incerca strangerea de fonduri pentru realizarea proiectului sau: un caiac cu design inspirat din organul sexual feminin. Dupa apel, tanara a fost eliberata, insa si-a continuat creatia, fiind hotarata „sa nu cedeze in fata influentei autoritatilor”. „Nu cred ca vaginul meu este un lucru obscen”, a mai adaugat ea, conform publicatiei Metro.

Astfel, pentru a-i stimula pe oameni sa o sprijine in demersul sau, Megumi a creat un model 3D al caiacului inedit, trimitand schitele respective prin internet unui grup mare de persoane. De asemenea, femeia a vandut CD-uri continand informatii despre proiectul sau, in timpul unei expozitii din Tokyo. Prin urmare, tanara a fost din nou arestata. Daca va fi gasita vinovata pentru distribuirea sau posesia de materiale obscene in scopul comercializarii, ar putea primi o condamnare la inchisoare timp de doi ani sau o amenda de 2,5 milioane yeni.

Japonia este renumita pentru industria pornografica destul de dezvoltata; cu toate acestea, legislatia privind obscenitatea interzice prezentarea clara a organelor sexuale. Acestea sunt de obicei cenzurate sau pixelate in imagini sau inregistrari video.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro