Fara soti si iubiti! Surorile Bambi au plecat in vacanta cu parintii

iulie 23, 2013

In Turcia, Denisa si Raluca si-au etalat corpul bine lucrat in costumele de baie si rochiile create special pentru ele la atelierul Ralucai Tanase

Denisa si Raluca Tanase, mai precis surorile Bambi, au avut parte de o super vacanta in Turcia. Cu ocazia implinirii celor 30 de ani de casatorie a parintilor lor, tatal surorilor Bambi a decis sa-si rasfete fetele in Turcia, cu o vacanta all inclusive de cinci stele petrecuta la hotelul Titanic DeLuxe Belek.

“De cativa ani buni e o traditie de familie sa mergem cu parintii in vacanta macar o data pe an. Am ales de cele mai multe ori Turcia pentru conditiile de lux, serviciile bune si regimul all inclusive. In plus, din cauza faptului ca avem o viata agitata si un program incarcat ne plac vacantele in care sa lenevim, sa stam la soare, etc. Eu am incercat sa-mi transform vacanta intr-un cantonament cu mers zilnic la sala si regim alimentar bine pus la punct, prin urmare m-am abtinut de la multe din bunatatile puse la dispozitie de catre hotel.

Vacanta a fost o surpriza din partea tatei, pentru ca el si mama au implinit 30 ani de casnicie”, povesteste Denisa de la Bambi.

Si-au pregatit corpul pentru plaja cu masaje de electrostimulare si drenaj limfatic

Multa relaxare, fara peripetii! Inainte de a pleca in vacanta Raluca si Denisa au facut mai multe sedinte de vacuum, electrostimulare si drenaj limfatic, pentru a-si pregati corpul de plaja si a arata cum nu se poate mai bine in vacanta.

“Hotelul in care am stat, Titanic DeLuxe Belek, e superb. Am beneficiat de cele mai bune servicii. Inainte de vacanta ne-am pregatit intens corpurile la cabinetul Dr. Mirela Miertoiu, am facut sedinte de vacuum, drenaj limfatic si electrostimulare. Inainte de plecare ne-am umplut bagajele cu rochii de plaja si de seara facute de Ralu, sora mea, la ea la atelier. In vacanta, am luat o excursie cu barca la cascadele si pesterile din Antalya. A fost o zi superba in care am facut plaja pe barca si am innotat in larg chiar langa cascade”, a mai adaugat Denisa.

Vacanta cu sotul – abia in septembrie!

De altfel, cantareata a fost nevoita sa-si lase sotul acasa, sa plece fara el in vacanta, deoarece, acesta fiind de profesie medic, nu a putut sa-si neglijeze pacientii, avand progamari pana in luna septembrie la clinica pe care o detine. Chiar daca a fost cu familia in vacanta, Denisa a vorbit aproape zilnic la telefon cu sotul ei, Cornel Brotac.

"Cornel nu a putut sa vina pentru ca nu poate pleca de la firma pana in septembrie, probabil ca atunci ne vom face si noi vacanta", a spus, in incheiere jumatatea bruneta a trupei Bambi.

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro