Fanii lui Chelsea devasteza Londra dupa infrangerea de aseara

mai 22, 2008

O revolta in toata regula s-a declansat aseara pe strazile din Londra dupa finala Ligii Campionilor. Fanii nervosi ai lui Chelsea au declansat infernul in oras, relateaza metro.co.uk.
Sute de huligani, dezmagiti de infrangerea suferita de echipa favorita in urma loviturilor de departajare, au aruncat cu nenumarate sticle si pahare in fortele de ordine care nu prea reuseau sa-i calmeze.
La finalul meciului zeci de echipaje ale politiei s-au deplasat langa fieful lui Chelsea, Stamford Bridge, pentru a inabusi o manifestare spontana de violenta.
Bataia generala a facut victime de ambele parti. Mai multi politisti au fost nevoiti sa se retraga dupa ce au fost raniti, iar un numar mare de huligani a primit ingrijiri medicale chiar in mijlocul bataliei.
Din cauza revoltei a fost inchisa statia de metrou din apropiere, precum si celelalte cai de acces spre zona fierbinte. De aceea autoritatile sunt ingrijorate deoarece oameni nevinovati, prinsi in mijlocul evenimentelor, nu au avut cum sa se retraga si ar fi avut de suferit din cauza violentelor.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro