FANFEST RADIO – DIRECT DE LA ROSIA MONTANA

Radio Fan Fest a aparut din dorinta de a oferi si celor care nu pot fi prezenti fizic la festival ocazia sa participe. Si participarea este una activa. Radioul va functiona in doua moduri. In timpul zilei, incepand cu ora 9 pana la ora 16 (cand incep primele concerte), radioul va fi local, cei prezenti pe platou putand asculta interviuri si muzica trupelor invitate sa concerteze. Dupa inceperea concertelor, radioul va incepe sa emita online muzica de la scena.

Reprezentantii FANFEST RADIO:
Dorim sa dezvoltam, ca activisti de mediu, un model de media alternativa care sa faciliteze accesul tinerilor la informatii privind ecologia si protectia mediului. Urmarim sa transmitem informatii despre campaniile de mediu atat din Romania cat si de pe plan international pentru a constientiza publicul asupra importantei pastrarii unui mediu curat. Mai mult incurajam un comportament civic, participativ în randul tinerilor pentru a se implica in activitatile specifice ecologismului.

Credem ca publicul larg din Romania are nevoie de cat mai multe informatii privind cauzele poluarii si cum afecteaza aceasta mediul în care traim. Intentionam sa prezentam exemple clare si studii de caz din cele mai recente pentru actualitatea romaneasca.
(FANFEST RADIO)