Facturile Vodafone pot fi platite de clientii Intesa Sanpaolo, OTP Bank, Leumi Bank si Alpha Bank prin debit direct

RBS si Vodafone a anuntat extinderea parteneriatului prin care ofera serviciul de debit direct interbancar pentru plata facturilor de telefonie mobila. Astfel, dupa anuntarea primului acord cu Millennium Bank la inceputul anului trecut, pe durata lui 2011, RBS Romania a incheiat parteneriate similare cu alte patru banci.

În acest interval, serviciul a devenit disponibil si pentru clientii Vodafone care au conturi curente deschise la bancile Intesa Sanpaolo, OTP Bank, Leumi Bank Romania si Alpha Bank.

Clientii Vodafone pot activa noul serviciu de debit direct interbancar prin semnarea unui mandat care confera bancii la care au contul curent deschis autorizatia de a transfera contravaloarea facturii lunare din contul personal in contul Vodafone deschis la RBS Romania. Serviciul nu presupune niciun cost suplimentar pentru clientii Vodafone. Odata activat serviciul, plata facturii Vodafone va fi efectuata lunar, fara a mai fi nevoie de instructiuni suplimentare din partea clientului.

„RBS Romania este un promotor al platilor electronice in general si ale celor prin debit direct in special. Semnarea celor patru noi parteneriate cu Intesa Sanpaolo, Leumi Bank Romania, OTP Bank si Alpha Bank reprezinta o continuare a proiectului prin care incurajam platile prin debit direct interbancar pe piata romaneasca”, a declarat Mircea Spinei, Director Tranzactii Bancare, RBS Romania.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro