Fabricile de prelucrare a peștelui, tot mai puține: În Botoșani, o secție redeschisă după 30 de ani

iulie 5, 2024

Prepararea peștelui în conserve are o tradiție în spate de zeci de ani, de pe vremea când oamenii nu aveau unde să țină peștele proaspăt și erau obligați să-l valorifice cât mai repede.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro