F2.ro – Nou magazin online de produse electronice in Romania

A fost lansat un nou site dedicat cumparaturilor online. Site-ul www.f2.ro are o bogata oferta de produse electronice si electrocasnice, de la aspiratoare la monitoare si de la laptopuri la cuptoare cu microunde.

Aparitia site-ului vine intr-un moment in care piata autohtona de cumparaturi prin intermediul Internetului a inceput sa se dezvolte mutumitor, atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori.

F2.ro ofera, ca si magazinele “reale”, posibilitatea platii prin mai multe mijloace, cum ar fi card sau rate lunare fixe. Produsele destinate vanzarii sunt impartite in patru mari categori: electrocasnice, electronice, telecomunicatii si It&C.

Pe rafturile virtuale ale magazinului se afla ustensile si utilaje electronice produse de firme de renume international, ca Panasonic, Samsung, LG, E-Boda, Philips, Lexmark, HP, etc.

Pentru comenzile din Bucuresti, livrarea produselor se face in maxim 24 de ore din momentul primirii comenzii. Pentru comenzile cu o valoare de pana in 5.000.000 se percepe o taxa de livrare de 100.000 Lei. Produsele care au o valoare de peste 5.000.000 Lei sunt livrate gratuit la domiciliul clientului. Pentru comenzile efectuate din provincie vor fi necesare maxim 48 de ore, ele fiind expediate printr-un curier express.

Valoarea minima a unei comenzi este de 200 RON.

www.f2.ro