Expozitie de pisici la Constanta, in Maritimo

Maritimo, unul dintre principalele mall-uri din Constanta, a gazduit recent o noua expozitie felina. Pisici din Romania si din strainatate au venit sa concureze pentru diverse premii, dar in acelasi timp sa fie... expuse, spre incantarea publicului de toate varstele. "Mici, mari, cu par scurt sau lung, cu ochi verzi sau albastri, pofta de mancare la conserva, de rasa sau maidaneze si un tors inconfundabil. Pe 24 si 25 septembrie, intre orele 10 si 19, pisicile aristocrate invadeaza Maritimo", se precizeaza in prezentarea oficiala, postata pe website-ul Maritimo.

Asadar, timp de doua zi, un week-end mai exact, acest shopping center din Constanta a fost invadat de... pisici. Si nu orice pisici, ci unele dintre cele mai uimitoare exemplare din rasele lor. Juriul le-a analizat si le-a acordat medalii si diplome. Au concurat inclusiv pui (pisici tinere, cu varsta de mai putin de un an).

Cei care au vizitat Maritimo in perioada mai sus mentionata au putut sa admire pisicile, fara a le deranja insa (ca pe orice vedete). Expozitia de pisici la Maritimo a devenit deja un obicei. Centrul comercial obisnuieste adesea sa organizeze evenimente tematice, iar felinele se pare ca reusesc sa atraga publicul de la malul Marii Negre. Nu doar copiii sunt atrasi sa vada felinele "celebre", ci si adultii. Pana la urma, putine persoane pot sa nu fie impresionate de feline.

In timp ce cateii sunt galagiosi si isi fac puternic simtita prezenta chiar si la evenimente de profil, pisicile sunt animale linistite, rar intrand in conflict poate doar cu juriul care le analizeaza indelung pe toate partile, masurandu-le din priviri de la coada si pana la mustati.

Pisicile sunt, alaturi de caini, cele mai populare animale de companie - indiferent ca vorbim de pisici de rasa sau de pisici "maidaneze", adoptate de iubitorii de animale. Din fericire, in prezent exista numeroase produse si chiar servicii dedicate animalelor de companie. Putem gasi in tara noastra chiar si o firma ce ofera transport international pentru pisici si caini.

Conform www.transport-pisici.net, firma, cu sediul in Bucuresti, poate asigura transportul pisicilor din Romania catre tari precum Ungaria, Austria, Germania, Franta, Belgia, Olanda sau Anglia (UK). Transport pisici international la preturi decente? Asadar, este posibil, alaturi de profesionisti. Doar unul dintre serviciile de care posesorii de pisici pot profita in ziua de astazi, pentru maxim de siguranta si confort.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro