Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, a IV-a editie la Craiova

Timp de patru zile 100 de companii din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor îşi vor muta sediul de afaceri la Craiova. Acolo va avea loc, în perioda 9 – 12 Noiembrie, cea de-a patra ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX.

Teatrul Naţional şi pavilioanele expoziţionale mobile vor fi gazda companiilor de renume din domeniu care vor expune produse şi servicii pentru amenajări interioare, decoraţiuni, materiale de construcţii, sisteme pentru acoperişuri, sisteme de încălzire, instalaţii, echipamente pentru construcţii, confecţii metalice, aparatura electrică şi echipamente de curăţenie. La CAMEX, expozanţii din acest an vin în preîntampinarea publicului cu oferte speciale, cu prezentări şi demonstraţii de produse.
O noutate adusă de ediţia din acest an este parteneriatul dintre Ordinul Arhitecţilor din România şi ABplus pentru lansarea şi promovarea Programului Naţional de Formare Profesională Continuă a Arhitecţilor. La Bucureşti, în cadrul Expoziţiilor Internaţionale de Acoperişuri, Izolaţii şi Faţade CAMEX, respectiv Hale şi Construcţii Industriale CAMEX a demarat proiectul pilot de conferinţe destinate formării profesionale continue a arhitecţilor. Astfel de conferinţe au fost susţinute şi la CAMEX Timişoara, Galaţi, Ploieşti şi vor continua la Craiova, precum şi la evenimentele din calendarul expoziţional 2007.
CAMEX reprezintă o reţea de 16 expoziţii din domeniul construcţiilor cu o acoperire naţională de 100%, dezvoltată de ABplus în 10 ani de activitate. Expoziţia de la Craiova din perioada 9 – 12 Noiembrie încheie programul expoziţional CAMEX din 2006. Pentru anul 2007, compania ABplus urmăreşte introducerea unei noi locaţii pe harta CAMEX, Bacău şi organizarea de noi expoziţii internaţionale specializate, destinate profesioniştilor din domeniul construcţii şi instalaţii.
Partenerii Romstal, Policolor, RPC Distribution, Lindab şi Ordinul Arhitecţilor din România, împreună cu organizatorul, ABplus, vă invită să luaţi parte la cel mai mare eveniment din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor din oraşul dumneavoastră. Expoziţia CAMEX de la Teatrul Naţional din Craiova din perioada 9 – 12 Noiembrie, va fi deschisă de joi până sâmbătă între orele 10 – 18, iar duminică între orele 10 – 14.

Expozitia CAMEX de la Baza Sportiva Siderurgistul din perioada 12 – 15 octombrie, va fi deschisa de joi pana sambata intre orele 10 – 18, iar duminica intre orele 10 – 14. Accesul in expozitie se face pe baza biletului de intrare sau a invitatiei online, disponibila pe www.camex.ro