Experiența și profesionalismul se pot găsi doar la Mecatronic Exclusiv

februarie 28, 2023

Ai nevoie să știi unde poți avea parte de cele mai bune reparații cutii automate Constanța? Ei bine, ești cel mai norocos, deoarece noi îți vom spune totul despre cea mai tare echipă de mecanici de la cel mai bun service din România! Îți facem cunoștință cu Mecatronic Exclusiv, cei care au reinventat definiția profesionalismului și ți-au pus-o pe tavă alături de cele mai bune servicii din această industrie!

Nu avem de ce să mințim sau să exagerăm atunci când vine vorba de adevăr. Un lucru bine făcut trebuie transmis și mai departe, deoarece toți merităm să avem parte de cea mai bună reparație mecatronic pe care a putut s-o vadă omenirea!

Ei bine, toate aceste lucruri se găsesc chiar la noi și dacă încă nu te-ai putut lăsa convins, atunci poți să ne faci o vizită pe site sau chiar la service. Convinge-te singur de calitatea pe care o avem noi de oferit când vine vorba de mașina ta!

Cine este acest Mecatronic Exclusiv și ce are de oferit?

Dacă dorești să afli povestea noastră pe scurt, atunci îți putem spune că suntem un service de oameni pasionați care au un singur scop. Un client mulțumit ne va face și pe noi fericiți, deci acesta este singurul lucru care contează pentru noi.

Dacă dorești o poveste mai lungă, atunci fii pregătit să afli faptul că de peste 15 ani lucrăm în acest domeniu. Avem peste 2000 de clienți mulțumiți de serviciile pe care noi le prestăm și peste 1500 de vehicule reparate la activ. Numărul de ore lucrate de noi este unul impresionant, deci putem spune că știm ce facem atunci când ai nevoie de un schimb ulei cutie automată.

Profită de cele mai calitative reparații de cutii automate, deoarece noi practicăm cel mai bun preț de pe această piață. De ce să nu vii la o inspecție gratuită pentru a afla cu ce problemă te confrunți? În plus, tot noi îți putem da o multitudine interesantă de sfaturi care să te ajute să îți întreții așa cum ar trebui mașina! Unde ai mai putea găsi astfel de lucruri?

Află totul despre serviciile pe care le prestează echipa noastră de profesioniști!

Serviciile pe care noi le oferim surprind calitatea și profesionalismul. Lucrăm doar cu cele mai noi tehnologii și să nu uităm de faptul că absolut toți tehnicienii noștri sunt certificați. Nu venim și doar ne dăm cu părerea. Noi chiar știm ce facem!

Iată care sunt serviciile pe care noi le prestăm aici cu mare drag:

  1. Schimb de ulei la cutia automată
  2. Diagnosticare
  3. Întreținere
  4. Reparare
  5. Asamblare
  6. Subasamblare

Prețurile pot varia în funcție de mai multe caracteristici. Lucrăm pe diverse tipuri de mașini și cu anumite cantități de ulei, deci nu putem fi 100% siguri de prețurile pe care le afișăm. Iată totuși câteva sume estimative pentru a-ți face o idee despre ce avem noi de oferit.

Marcă Model cutie Preț

RON

Marcă Model cutie Preț

RON

BMW 6HP 1400 BMW 8HP 1600
Audi Multitronic OAVE 8 trepte 1400 Audi Multitronic 7/8 trepte 900
VolksWagen DGS 6 900 VolksWagen DGS 7 700
Mercedes 7 trepte 1200 Mercedes 5 trepte 900

Adevărata experiență se află doar în mâinile celor de la Mecatronic

Nu trebuie să te crezi cel mai bun dintr-o industrie pentru a dovedi că serviciile tale sunt cu adevărat profesionale și doar de primă clasă. Echipa de la Mecatronic Exclusiv își dorește întotdeauna ca fiecare lucru să iasă ca la carte. Ce înseamnă acest lucru? Prin venele noastre zburdă neîncetat pasiunea pentru munca pe care o prestăm.

Scopul nostru este să oferim servicii de calitate. Un serviciu bun face clientul fericit, iar un client fericit ne va face și nouă ziua mai bună. Suntem un service respectabil și foarte cunoscut care își dorește să ofere clientului doar ceea ce are mai bun.

Nu ezita să apelezi la noi dacă te confrunți cu vreo problemă care are legătură cu mașina ta. Știm cât este de greu să te confrunți cu astfel de probleme ca șofer, dar noi vrem să știi că în astfel de situații noi vom fi mâna ta dreaptă!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Experiența și profesionalismul se pot găsi doar la Mecatronic Exclusiv

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro