Exista anumite reguli de respectat pentru a avea un zambet stralucitor?

Desigur ca nu pentru toata lumea natura a fost suficient de darnica astfel incat nu trebuie sa se mai chinuie cu tratamente de albire si de indreptare a dintilor. De cele mai multe ori controlul la stomatolog nu este unul de rutina ci special destinat unor afectiuni in urgenta sau extreme de inestetice. Nu este cazul sa va intristati deoarece tehnologia a avansat atat de mult incat totul se poate rezolva, chiar si cea mai inestetica dantura. Halmadent recomada cel mai eficient tratament de estetica dentara, albirea dentara profesionala realizata cu ajutorul unei lampi de albire dar si respectarea igienei orale.

Cateva metode foarte simple pentru a pastra frumusetea zambetului! Dimineata si seara trebuie sa va periati dintii minutios pe toate fatetele, apoi, completand igiena dentara este necesara folosirea atei dentare si a apei de gura si totodata un control de rutina o data la 6 luni la care se poate adauga o radiografie panoramica cu ortopantomograful, acesta nu afecteaza in nici un fel deoarece nu emana radiatii.

Instrumentarul stomatologic si echipamentele stomatologice de ultima generatie ca lampa de albire sunt de incredere, sigure si ofera rezultate bune. Cu ajutorul metodei de albire cu lampa se pot obtine dinti cu pana la opt nuante mai deschise care dureaza un timp mai indelungat decat orice alta metoda de albire. Lampa de albire este folosita pentru a accentua procesul de albire al dintilor impreuna cu gelul aplicat pe suprafata externa a acestora.


» Preluat de pe LivePr.ro
Exista anumite reguli de respectat pentru a avea un zambet stralucitor?