Exercitiile cu greutati mari agatate de testicule pot imbunatati viata sexuala

Aceasta este teoria promovata de Zhao Zhenhua, maestru kung fu, care a tinut neaparat sa demonstreze cat de bine sta la capitolul de „rezistenta” a zonelor intime.

Zhao, in varsta de 48 de ani, din China, a uimit audienta aflata la un centru de instruire pentru kung fu in momentul in care si-a agatat de testicule caramizi cu o greutate totala de 80 de kilograme, dupa care le-a balansat inainte si inapoi timp de zece minute, realizand in acest timp 320 de miscari din sold.

Un barbat, martor al demonstratiei de forta, a declarat ca i s-a parut atat de dureroasa incat „ii venea sa planga”; Zhao in schimb nu parea sa aiba vreo problema atunci cand a asezat greutatile pe podea.

Aceasta practica, de balansare a unor greutati prinse de testicule, este cunoscuta ca avand efecte benefice in ceea ce priveste fertilitatea, asigurand in acelasi timp si o stare de bine generala.

Zhao Zhenhua practica in mod regulat kung fu Xi Sui Jing, tehnica despre care se spune ca poate fi transmisa mostenitorilor, acestia devenind automat maestri king fu la randul lor. „As fi surprins daca mai poate avea urmasi dupa ridicarea caramizilor cu testiculele”, a comentat un utilizator pe o retea de socializare din China.

Sursa: Mirror