Evolutia primatelor: casatoria dintre doua maimute a fost oficiata in India

noiembrie 24, 2014

Stapanul celor doua animale, Udesh Mahto, a declarat ca s-a decis sa organizeze nunta dupa ce a devenit evident faptul ca cele doua maimute se iubesc.

Cuplul a fost imbracat in haine de gala, Ramdulari intr-o rochita de culoare roz, iar mirele, Ramu, intr-o camasa. De asemenea, au fost respectate multe dintre traditiile intalnite la o nunta dintre oameni: au fost impartite invitatii la ceremonie, muzica a fost asigurata de o formatie angajata special pentru acest eveniment, iar cei doi indragostiti au fost plimbati dupa nunta intr-o masina impodobita cu flori.

In plus, casatoria a fost oficiata de un preot hindus din zona, in prezenta a sute de localnici care au asistat la ceremonie, probabil in speranta ca se va organiza un spectacol de circ. Mai mult decat atat, vestea nuntii neobisnuite a atras si alte persoane, multi oameni parcurgand distante destul de mari pentru a fi prezenti la casatoria maimutelor.

Udesh Mahto a precizat ca il considera pe Ramu „fiul sau adoptiv”. Maimuta, in varsta de 13 ani, a fost achizitionata din Nepal, dupa care Mahto a cumparat-o si pe Ramdulari, de la un targ local.

Maimutele sunt venerate in cultura hindusa – Hanuman, zeul-maimuta hindus este una dintre cele mai adorate zeitati din religia indiana.

Sursa: Daily Star

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro