Evolio prezinta noua tableta ultraplata de 7inch, echipata cu GPS si noi functii multimedia

iunie 25, 2012

Evolio isi imbogateste portofoliul de produse cu o noua tableta, a carei grosime masoara numai 9,5 mm, tableta fiind dotata cu noi functii multimedia , dar si cu receptor GPS , fapt care face posibila utilizarea acesteia pe post de sistem de navigatie

Cea mai noua tableta Evolio, numita EvoTab Fun, ofera posibilitati de distractie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicatiile Evolio care iti aduc pe ecran ultimele stiri, informatii despre vreme sau ultimele aparitii editoriale in format eBook. Toate acestea sunt sustinute de noi functii multimedia precum: transmitator FM, si interfata HDMI, si de procesorul grafic Quad Core.

In pofida dimensiunilor reduse si a greutatii de numai 330 gr., care o fac cea mai plata si cea mai usoara tableta de 7” disponibila in Romania, autonomia acesteia este de 7 ore in regim continuu de functionare.
Noutatea adusa de Evotab Fun o reprezinta echiparea completa pentru utilizare in calatorii cu masina: suport parbriz, incarcator auto, receptor GPS si harti de navigatie, toate incluse in pachetul de baza.

Alte caracteristici: Memorie RAM 1GB, Flash 8GB, Procesor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, Camera Web 1,3 MP, conectivitate Wi-Fi si 3G prin modem extern.

Tableta va fi disponibila la vanzare in a doua jumatate a lunii iulie in toate retelele nationale de retail.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro